Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Trinity: Gatherings

Hillegom, Gathering-locatie, vrijdag 4 oktober 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Annette Haasnoot
De band Trinity kan de zaal echt op z'n kop zetten. Het was geweldig, echt een feestje! De mannen waren ook zeer benaderbaar en namen voor iedereen de tijd! Met andere woorden een zeer goed begin van het weekend! Organisatie was ook top, en de kleine setting echt super. Thanx!!!
Leo
Super leuk concert , mooie locatie en organisatie bedankt voor de goede z org
Iris
Goed georganiseerd, gastvrij en iedereen was er welkom en werd gezien! Hele fijne avond waar we lang op kunnen teren!! Bedankt!
Fetske Verhagen
Erg leuke, goed verzorgde avond! Leuke gesprekken gehad met Elbert. Hij is idd erg toenaderbaar. Grappig om bandleden heel makkelijk te spreken
Karin
Hele leuke avond gehad . De mannen van Trinity zijn altijd weer in staat om er een feestje van te maken Leuk ook dat mensen mee konden spelen op de gitaar Leuke setting zo met een wat kleiner publiek, maar daardoor meer sfeer van intiem feestje
Lilian
Was weer erg gezellig. Tweede deel spreekt me meer aan. Spaanstalige muziek is lekker vrolijk.

Info

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings.

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: 'We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!'

'En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van kletsen en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.'

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten en te kletsen. Bij een Gathering zijn er alleen staanplaatsen beschikbaar.

Waarom zou je gaan? Nou, bekijk het zelf: Trinity nam alvast de proef op de som en deed een proef-Gathering. Bekijk hieronder hoe knotsgezellig het wordt: