Eva's Kloosterretraite

Oosterhout, Sint-Paulusabdij, vrijdag 17 mei - zaterdag 18 mei 2019

Info
Tickets
Vragen

Op 17 en 18 mei organiseert Eva haar jaarlijkse Kloosterretraite, waar je in stilte Gods aanwezigheid zoekt. Ook dit jaar zal dominee Ron van der Spoel tijdens de vier plenaire samenkomsten spreken en verzorgt de Oden van Salomo de worship. De presentatie is in handen van Minella van Bergeijk.

Het klooster van de Paulusabdij vormt deze twee dagen de locatie. Deze plek wordt bewoond en beheerd door de kloosterbroeders en -zusters van gemeenschap Chemin Neuf. We gaan onthaasten, loslaten en ons hart toevertrouwen aan de Schepper van hemel en aarde. Hij die ook ons geschapen heeft en ons ten diepste kent.

We gaan leren, luisteren en bidden, waarbij de reis van de Israƫlieten, beschreven in het Bijbelboek Exodus onze leidraad is.

Tickets


Conferenties Eva Noord-Brabant Vrouwen

Eva

Eva, het christelijke magazine voor vrouwen, organiseert jaarlijks een aantal verrassende evenementen. Met verhalen, ontmoetingen, overdenkingen en aanbidding waarover je kunt nadenken, bidden, doorpraten, huilen of lachen. Van harte welkom!

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl