Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Alphen aan den Rijn, Theater Castellum, vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Thea Vermeer
Teksten om te luisteren opnieuw en opnieuw. Bemoedigend, mett veel herkenning. Licht en schaduw Pijn en blijdschap Tegelijk.... Bijzonder. Genoten.
D&A
GENOTEN!!!
Rachelle
Wat een geweldige show! We hebben weer genoten!
Annemiek
Weer genoten een mooi avond vullend programma met gevoelige liedjes en raake voorbeelden die Matthijn vertelt. Heel knap hoe hij de struggels uit het dagelijks leven benoemt.
Annemiek Klaassen
Wat zegt Matthijn veel tussen de regels door, prachtig! Het was kwetsbaar, herkenbaar, vrolijk, ontroerend, kortom weer een mooie avond die te snel voorbij ging. Dank ook aan de band, het was TOP alles bij elkaar!! Groetjes, Annemiek Klaassen
Karin
Heerlijk om naar zn muziek te luisteren en de herkenning te horen in de teksten.. Een avond mer humor maar toch serieus.. Topavond!
Enno
Mooi, kwetsbaar opgesteld. Herkenbaar, uit het leven begrepen. Hoopvolle positie ingenomen.
Frank
Inspirerend en lekker tempo, mooie teksten, ontroerend soms. Uitstekende match met band en zangeres. Uitspraak kan soms iets duidelijker? Een mooie avond, kom graag bij een nieuwe show terug. Wellicht in de kerk met van die dikke muren en balkon t.o. Castellum?

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop