Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Den Haag, Theater Diligentia, woensdag 20 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Willemijn
Mooie, herkenbare en hilarische verhalen met prachtige liedjes. Matthijn en zijn team genieten zichtbaar van hun samenwerking. Een schitterende avond!
Petra
Prachtig!
Marja En Nico
Kunstenaar die Matthijn. Met woorden, muziek en mimiek beschrijft hij het echte leven. Héérlijk die life muziek en zang.
Michael & Monica
Het was een super mooi avond het heeft ons geraakt & aan denken gezet Wij zijn erg geraakt door de liedjes & de praatjes tussendoor van Matthijn Dankbaar & bemoedigent Top Geweldig
Anke
Wij houden van echte mensen, die puur en krachtig durven zijn, juist door je zwakheid. Matthijn heeft dit door zijn verhalen en liederen laten zien, PRACHTIG! EN wat een mooie combinatie van muziek en het plezier spat er vanaf tussen jullie allemaal!
Ankie
Wij hebben SUPER genoten .
Inge
Heel erg leuk! Humor, met een serieuze noot!
Catrina
Prachtig, grappig en ontroerend! heel veel dank!

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda CIP Zuid-Holland Den Haag

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop