Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Veenendaal, De Lampegiet, donderdag 28 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Martin & Eveline
Matthijn is zo ontwapenend in zijn liedjes en zoooo herkenbaar als je gewoon in dit leven staat. heerlijk om 1x per jaar een avond samen weg te kunnen, zonder onze 3 dochters... echt een waar uitje. groetjes uit Almere Theater de Lampegiet Veenendaal was geweldig, lekkere stoelen.
Alide
Fijn om naar toe te gaan. Goed gezongen en gespeeld. Mooie liedjes.
Gaiane Abrahamian
Wederom een mooie avond beleefd. Wat mooi is aan Matthijn is dat hij levensvraagstukken zo mooi kan neerzetten en zo toegankelijk is voor mensen die nog ver van het geloof af staan. Je herkent je in zijn verhaal, je wordt geconfronteerd met jezelf. Knap om dan alles zo laagdrempelig en op een leuke manier over te brengen! Petje af!
Anje Helena
Z'n gevoel voor humor, de passie van z'n liedjes met bijzonder mooie woordspeling. En daarbij ook nog een deel van jezelf prijs durven geven, en jezelf kwetsbaar durven open te stellen voor anderen, met als uitgangspunt het geloof. Maakt dat een show van hem bezoeken, elk jaar weer sowieso meer dan 100% de moeite waard is. <3
Bea Maassen
In een woord geweldig????????????????
Mariette
Het was een prachtige avond! En onverwacht ook nog een kaartje beschikbaar voor mijn vriend die mij bracht. Fantastisch! Erg humorvol en ook emotioneel. Dank je wel Matthijn!
Annelies
Een aanrader! Wat een geweldige liedjes kan Matthijn toch maken. Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie.
Anne-Marie
Wat een geweldige avond, genoten!
Henriette
In al zijn eenvoud (rechtop)mens woordkunstenaar denker en bedenker van weer een mooie avond spiegel kijken. Matthijn en band bedankt ..hebben genoten. groet uit Ermelo
Els
We hebben genoten, jammer alleen dat niet alles verstaanbaar was.
Elise
Het was fantastisch, we hebben genoten!

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Gelderland Veenendaal

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop