Sela: CD-concerten 'Thuis'

Houten, De Lichtboog, woensdag 30 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Alda
Mooi consert, ik heb genoten !
Bert
Mooie rustige avond. Heerlijk mee kunnen zingen. Ook ontroerende momenten.
Sandra
Was geweldig ervaarde de liefde van onze God
Dick En Els
Mooie hart verwarmende avond geweest.
Simone
Puur, eerlijk, warm, mooi.
Marrette
Genoten. Miste Kinga enorm.
Arjan De Bie
Prachtig avond met intensiteit en telkens weer de weg die ons gewezen op de Here Jezus, Zij kracht zo oneindig groot en goed. Muisstil was het soms als iedereen dichtbij de kern gebracht werd en dan weer mocht opveren op de prachtige muziek. heerlijk genoten en wat is het bijzonder om deze intensiteit ook te delen met de bandleden, ieder in zijn specialiteit, dankbaar dat wij er mochten zijn en zingt het voort heel Nederland door!
Alies De Bruin
Zo ontroerend mooi! Ik heb genoten en hoop nog een keer naar deze tour te komen. Alle goeds gewenst!
Jan
Geweldig concert, inspirerend en authentiek - jullie staan vierkant achter de prachtige boodschap die jullie zingend vertolken.
Katerini
Heel mooi, onder de indruk van jullie muzikaliteit en de goede opbouw van het programma. Kende nog niet veel liederen omdat ik de cd nog niet heb maar ze zingen gemakkelijk mee. Fijn met zoveel mede-christenen samen God en Jezus centraal te stellen, complimenten!
Annie Oskam
Indrukwekkend optreden en fijn mee kunnen zingen!
José En Onno
Wij hebben genoten. Erg mooie opbouw met deze mooie en heerlijke muziek. Heerlijk meegezongen en nog stof genoeg om over na te denken
Jan Doornenbal
Echt een hele mooie ervaring. Prachtig gezongen. Zo echt.
Heleen
Genoten!! Van de teksten, muziek. Alle eer aan Hem.
Netty Berkouwer
Prachtig programma. Jezus staat centraal, de plaats die Hem toekomt.
Marijke En Roy Clarenbach
In 1 woord geweldig! Zelfs was er aparte zitplaats gereserveerd voor mijn vrouw met een rollator! Schitterend echt genoten! Ik moest gewoon huilen zo mooi! Ik miste Kinga heel erg. Miriam was erg goed.
Marsha
Erg mooi, ook om te zien hoe goed de band nu al op elkaar afgestemd is, ondanks dat Mirjam er nog niet zo lang in zingt. Goed gedaan. Ook de verhaallijn van de liederen vind ik mooi opgebouwd. Ik heb genoten van het samen God aanbidden en meezingen met de band en de anderen in de kerk daar.
Irene
Dank jullie wel! Ik was thuis! Mooi hoe jullie alles een plek geven; twijfel, zorg en hoop. Bemoedigend van begin tot eind. Veel zegen met jullie tour.
Ruth
In een woord :Geweldig! Heerlijk gezongen en geluisterd!
Karin
Prachtige avond, heerlijk gezongen. Complimenten voor de muzikanten! Ook emotioneel, moeilijk om te zien dat Kinga er niet meer is. Vooral toen in de eerste helft oude Sela liederen gezongen werden werd dat merkbaar, voelde niet goed. Dat het gemis / verdriet van Frans zichtbaar werd later, gaf mij dat wel weer lucht: ze wordt toch gemist. Moedig dat hij zo kwetsbaar was. Tot slot: bemoedigend weer naar huis. Wat een geweldige boodschap dat we thuis mogen zijn bij de Vader!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.