Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vriezenveen, Grote Kerk, vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hanneke
Het was een mooie avond. Fijn om samen te zingen tot eer van onze God.
Jacquelien
Het was een prachtige avond!! Enorm genoten!!!!
Gerdien
We ( ik met mijn meiden) hebben enorm genoten en zijn met een warm gevoel naar huis gegaan
Tamara
Super gaaf!! Genoten!! Zijn liefde en genade kwamen zo duidelijk naar voren in de nummers.. wauw!
Jolanda
1e keer dat ik Sela bezocht, voor herhaling vatbaar! Teksten spreken aan, lekker van deze tijd, maar wel met de goede boodschap. Mooi uitgevoerd en wat een saamhorigheid.
Hennie
Het was een mooie avond genoten en samen zingen van onze heer
Peterina
Ik heb er enorm van genoten. Sámen tot eer van onze God te zingen. Hij verdiend Dat!
Gert JKroeze
Wij vonden het een prachtig concert, met goede begleiding naar onze mooie plek voor in de kerk, zodat we alles goed konden horen en zien. Ook in de pauze was het goed geregeld dmv plaats reservering en het kontakt met de groep zelf was heel indruk wekken. Dat gaan we nog wel eens weer doen in de toekomst.
A Scholte
Zoveel diepgang in de nummers. Prachtig concert, echt genoten Blijdschap met elkaar Mogen delen onder de ogen van onze God!!
Emilia
Ik voel mij thuis :)
Hetty
Erg genoten van de mooie nieuwe liederen. Op zo'n meezing avond mis ik een beetje de intieme sfeer waarin Sela zo goed is. (Niet iedereen om je heen zingt zuiver.) Hoe enthousiast het ook is. De rustige en intieme nummers hoor ik thuis wel weer als ik de nieuwe cd op zet .
Daan
Zo mooooi! En wat rakend om de belevenis van hem zo te zien, uit hart en nieren zingen voor Hem. Het straalde eraf!
Anja Van De Riet
Een hele fijne avond, genoten van jullie enthousiasme en mooi dat jullie stimuleren om mee te zingen en de liederen te gebruiken. Mooi om te zien hoe Mirjam past binnen jullie team en ook hulde aan Anneke, zooo muzikaal. Dank jullie wel.
Ina Eertink
Het was prachtig maar veel te kort :-) we hebben genoten! Bedankt voor wat jullie geven aan ons.
Ingrid
Hele mooie avond gehad ????mooie liederen gezongen en gehoord???? Ik vond de muziek keuze ook mooi &vrolijk . Prachtige nieuwe liederen !! Met goed gevoel naar huis gegaan . Bedankt voor de fijne avond! ????
Albert
Fantastisch mooie avond gehad. Met vooral het mooie nummer welkom thuis Op weg naar huis ook maar de cd "thuis" weer opgezet met mooie herinneringen aan de avond.
Harold
Prachtig. Ontzettend genoten. Dank jullie wel!
Anja
Ik heb enorm genoten. En wat is het fijn om samen te mogen zingen.
Diane
Was heel mooi. Mooie liederen met veel inhoud wat betrekking op jezelf hebben.
Ria
Mooie avond,prachtige luisterliederen en wat n goede zangers en muzikanten!Saamhorigheid met heel veel christenen samen!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.