Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vriezenveen, Grote Kerk, vrijdag 1 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hetty
Erg genoten van de mooie nieuwe liederen. Op zo'n meezing avond mis ik een beetje de intieme sfeer waarin Sela zo goed is. (Niet iedereen om je heen zingt zuiver.) Hoe enthousiast het ook is. De rustige en intieme nummers hoor ik thuis wel weer als ik de nieuwe cd op zet .
Dinand En Hermien
Heel mooi, veel nieuwe nummers. Mooi om op deze manier samen God groot te maken.
Emilia
Ik voel mij thuis :)
Renske
Bemoedigd, bervuld met liefde en genade, genoten! :-)
Anja Van De Riet
Een hele fijne avond, genoten van jullie enthousiasme en mooi dat jullie stimuleren om mee te zingen en de liederen te gebruiken. Mooi om te zien hoe Mirjam past binnen jullie team en ook hulde aan Anneke, zooo muzikaal. Dank jullie wel.
A Scholte
Zoveel diepgang in de nummers. Prachtig concert, echt genoten Blijdschap met elkaar Mogen delen onder de ogen van onze God!!
Hanneke
Het was een mooie avond. Fijn om samen te zingen tot eer van onze God.
Ria
Mooie avond,prachtige luisterliederen en wat n goede zangers en muzikanten!Saamhorigheid met heel veel christenen samen!
Tamara
Super gaaf!! Genoten!! Zijn liefde en genade kwamen zo duidelijk naar voren in de nummers.. wauw!
Gerdien
We ( ik met mijn meiden) hebben enorm genoten en zijn met een warm gevoel naar huis gegaan
Jolanda
1e keer dat ik Sela bezocht, voor herhaling vatbaar! Teksten spreken aan, lekker van deze tijd, maar wel met de goede boodschap. Mooi uitgevoerd en wat een saamhorigheid.
Ina Eertink
Het was prachtig maar veel te kort :-) we hebben genoten! Bedankt voor wat jullie geven aan ons.
Daan
Zo mooooi! En wat rakend om de belevenis van hem zo te zien, uit hart en nieren zingen voor Hem. Het straalde eraf!
Jacquelien
Het was een prachtige avond!! Enorm genoten!!!!
Peterina
Ik heb er enorm van genoten. Sámen tot eer van onze God te zingen. Hij verdiend Dat!
Jolanda
Het was een hele fijne avond. Blij dat we erbij konden zijn. Heb genoten, heerlijk meegezongen, het heeft me geraakt. Mooi gedaan en dank aan het hele team van alle mensen die er aan meegewerkt hebben.
Ria
Prachtige avond en wat is Mirjam een geweldige zangeres. Ik kwam blij en opgewekt naar buiten omdat Gods liefde voor ons aanwezig was.
Albert
Fantastisch mooie avond gehad. Met vooral het mooie nummer welkom thuis Op weg naar huis ook maar de cd "thuis" weer opgezet met mooie herinneringen aan de avond.
Edwin
Eerlijk. Hoop voor de toekomst. Genieten! Plaatje is compleet. En God wacht op ons altijd. Heerlijke gedachte.
Lydia
Het was wederom weer prachtig. Wat een zegen om met zoveel andere mensen God groot te maken! Aan HEM alle dank en eer! Gods zegen toegewenst in al jullie werk.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.

Agenda


Samen zingen Sela Overijssel Vriezenveen