Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Woerden, Maranathakerk, zaterdag 9 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Ineke
Het was weer een super avond Wat een prachtige liederen En hoop voor de toekomst We waren met z'n vijven
Edwin Bloom
Het concert Thuis staat als een huis. De muziek van Sela vind ik een verrijking voor kerkdiensten en andere samenkomsten maar natuurlijk is het ook heerlijk om de cd's van Sela alleen te beluisteren.
Dinie
Wat heb ik genoten met mijn schoondochter samen mooi concert dank je wel Sela.
Marieke Klumper
Als moeder en dochter zij aan zij weer enorm genoten van luisteren naar en meezingen met Sela. Heerlijk om de nieuwe nummers nu live mee te maken en te merken dat het oefenen tijdens de autorij-uurtjes zijn vruchten afwierp;-). Dank je wel lieve mensen van Sela voor jullie muzikaliteit, toewijding, enthousiasme en in dienst staan van God. Gods Geest spreekt door jullie heen. Hij was/is erbij. Ik verwacht dat de liederen veel gezongen gaan worden overal! Wij genoten laatst in ons stilte-uur in de kerk al van Ruimte voor U. Mag ik jou tot zegen zijn? is ook al geïntroduceerd en Thuis, Glorie heeft een naam en Een toekomst vol van hoop gaan we zeker ook aanleren. Inspiratie voor ons als zangleiders. Goddank voor muziek. Laten we doorgeven wat ons is gegeven gisteravond. Zegen voor jullie als band en voor ieder die dit leest.
Johan
Mooi muziek die echt binnen komt. Geluid en sfeer was geweldig! Bedankt Sela en ga zo door! God is goed!
Marco
Mooi concert, leuke sfeer. Echt super.
Helene
Hele mooie avond gehad! Genoten samen met m’n zoontje (al was het voor hem het laatste deel slapend genieten)
Miranda
Prachtige avond ! Genoten van prachtige ontroerende liederen. Dank jullie wel ! De cd draai ik altijd in mijn auto, zo bemoedigend!
Yvonne
Mooie opbouw. In het begin weinig liederen van de nieuwe CD, dat werd later goed gemaakt :). Achtergrond en teksten waren fijn en mooi. Vooral genoten van het nummer 'Thuis'.
Jan En Ellen
Wij hebben weer genoten van een mooie avond met prachtige muziek. De nieuwe liederen met ontroerende en inspirerende teksten zijn prachtig en prima geschikt om mee te zingen. Bedankt Sela en ga vooral zo door.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.