Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Oud-Beijerland, De Poort

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Oud-Beijerland, De Poort, vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jeannette
Prachtige avond, in een mooie kerk! Puur genieten!
Anneke
Super mooi dank je wel
Gea
Fijne, feestelijke avond, prachtige muziek. Heel mooi!
Anja & Kees
Fijne avond gehad! Bedankt!
Stefan
De eerste keer een live concert van Sela. Wat een stemmen en wat een mooie teksten die raak zijn. Met zoveel bemoedigingen, levenslessen, vreugde en eer aan de Heer. Een mooie bijkomstigheid was dat dit in onze huismerk de EGHW was. Echt ons “Thuis”
Cora
Prachtig mooi concert met een lach en een traan! Samen met mijn zusje van de bemoedigende teksten en gave muziek genoten! Gods zegen voor jullie allen!
Freda
Wat een geweldige, opbouwende avond. Mooie liederen. Mooi om er weer op geattendeerd te worden dat God er echt altijd voor ons is. En we mogen bij Hem Thuis komen
Anneke
Het was een prachtige avond! Geweldig feest.
Wilma Hellings
Het was een prachtige avond❤️
Anne
Prachtig concert, genoten!!
Rieneke
Geweldig mooi concert! Zo wonderlijk dat de liefde van God er altijd voor ons is!
Deborah
Was een mooie avond! Dank je wel!!
Marieke
Prachtige avond gehad! Ook fijn de afwisseling van liederen om rustig te luisteren en liederen om mee te zingen!
Familie De Bruin
We hebben genoten van het concert wat wij als verjaardagscadeau aan papa hadden gegeven.
Maddy
Ik heb genoten. Dankjewel voor deze bijzondere avond met prachtige liederen.
Louise
Wat een mooie bijzondere mix van liederen. Wat een muzikale talenten. Vooral chapeau voor de dame van fluit viool zang en ...? Zeer knappe prestatie. De liefde voor God spat van het podium.
Lisette
Super mooie avond gehad❤ zeker een aanrader om te gaan.
Jolanda
Het was een super mooie avond vooral met die cd thuis en de liefde van God was er duidelijk dat is erg mooi
Ingeborg
Mooi om zo God te lofprijzen! dan doet een kerk er gelukkig niks toe! of wie zingt! allemaal kinderen van Hem, die verlangen naar THUIS!
Wilma
Het was een hele fijne avond, afwisselend met nieuwe liederen en liederen die we mee konden zingen dit was erg fijn. En alles er om heen was goed georganiseerd

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.