Sela: CD-concerten 'Thuis'

Rijnsburg, Grote of Laurentius Kerk, zaterdag 16 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Sabine
Het was supergaaf, ik heb wederom genoten. Ga zodra er weer een concert in de buurt is snel kaarten bestellen
Rob
Heel mooi en inspirerend concert
Jennie Van Duijvenvoorde
Wij hebben weer genoten, prachtige liederen. Mijn dochter Corine heeft uit volle borst mee gezongen. Bedankt weer voor deze mooie avond.
Mariëlle
Het was super gaaf! Heb enorm genoten. Zowel van het luisteren als van het meezingen!
Inge
IK heb weer genoten van samenzingen en luisteren. Het heeft me geraakt. Dank jullie wel.
Koos En Gerda
Het was weer een fantastische avond met prachtige liederen en een enthousiast Sela. Aan God de eer!
Antoinette
Ik heb weer genoten van het samen zingen en prijzen tot God. Een heel fijne ervaring. Hartelijk dank.
Jolanda En Corine
Top avond warm en liefdevol
Anneke
Super genoten vanavond. Was de eerste keer dat ik dit meemaakte, maar het smaakt naar meer. Bedankt!!
Debby Bor
Het was door ons alle 3 (vader, zus en ik) als heel fijn ervaren. Zang, sfeer, muziek en interactie met publiek. We genieten nog helemaal na. Je voelt je geliefd en weer dicht bij de bron. Ik zou zo weer gaan!!!!!! XX
André
Enorm genoten! Niet alleen van de zang maar ook van de muzikanten!
Gerda
Prachtig concert! Er was een goede afwisseling van luisteren en meezingen.
Paul
Dit gevoelige ingetogen concert is een echte aanrader! De mooie liedjes met vindingrijke teksten van Sela en fantastisch uitgevoerde muziek raken stuk voor stuk. Veel teksten brengen je waar je als mens mee geconfronteerd wordt: vol verwondering voor God, twijfel aan je geloof, onbegrip en toch vasthouden, vertrouwen dat je welkom bent, afstand voelen. Waar je ook staat in je (geloofs)leven, iedereen kan zich in dit concert aangesproken voelen.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.