Sela: CD-concerten 'Thuis'

Hardinxveld-Giessendam, De Bron, zaterdag 7 december 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Heleen
Het was geweldig! Een avond om lang van na te genieten!!!
Stefanie
Mijn moeder en ik hebben ervan genoten. Het was een prachtige avond!
André En Lydia
Het was een mooie avond. Jammer dat de teksten van de nieuwe liederen niet op de beamer stonden.
Marloes
Een geweldig mooi concert waar feest en rust en bezinning bij elkaar kwam. Je voelde de emoties. En dat is waarom ik zo van sela hou.
Dirckje
Een prachtige avond met een lach en een traan....genieten!
Henriëtte
Het was erg tof! Mooie nummers, bekende en nieuwe liederen van de cd Thuis. Korte stukjes uitleg, maar soms ook solo van de band zelf (wat erg afwisselend was!)
Diana
Samen met mijn dochter geweest. Was een mooie en bijzondere avond.
Kees
Mooie avond! Wij hebben genoten!
Marleen
Een prachtig concert! Samen met mijn dochter erg van genoten! Hele mooie liederen die ik thuis weer meezing met de CD. Afwisselend rustig en pittigere muziek. Passend bij de mooie teksten. Goed gedaan, Sela!!! Wat ik een beetje mis in de liederen is, dat onze Vader in de hemel ook rechtvaardig is, dat wij daarom steeds weer vergeving voor onze zonden moeten vragen en ontvangen.
Mariëtte
Genoten, mooie avond.
Marry
Samen met mijn man geweest. Hebben er alle twee erg van genoten. Was een hele mooie avond!
Peter
Ik heb weer een geweldige avond gehad. Wat is het heerlijk om zo met elkaar tot God te zingen. Kom altijd opgebeurd thuis na zo`n avond.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.