Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 7 maart 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hënriette
Bijna NON stop gelachen, heerlijk zo'n avondje. Bedankt weer voor je inzet, hopelijk tot over twee jaar. Het ga je goed.
Elly En Heleen
Fantastisch!! Gelachen tot de kaken zeer deden. Zakdoekjes weg gesnotterd van de loopneus die van al die tranen lachen bleef stromen. En aan t einde kippenvel van het mooie slot lied. Chapeau Chapeau voor deze avond!!
Ina
Het was een eerlijke voorstelling vol humor en herkenning zo mooi als Tim het aan elkaar kan praten en met woorden spelen ik heb genoten
Monique
Fantastische avond gehad!! Zo herkenbaar echt uit het leven gegrepen en zo met humor gebracht! Een topavond gehad! Bedank Tim je was weer geweldig❤️
Huib
Prachtig programma waar na de pauze alle puzzelstukjes in elkaar vallen... Onze complimenten aan Tim’
Pat
Mooie inspirerende avond. Veel humor.
Margreet
Écht verrast door het programma. Veel gelachen, scherp en leuk.
Hans
Gezellig, bijzonder attractief, prachtig programma

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen. De theatertour 'Verloren Vaders' begon begin 2020, maar werd door de coronacrisis abrupt onderbroken. Nu krijgt u alsnog de mogelijkheid deze voorstelling in het theater te beleven!

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart


Timzingt Theater Barneveld Gelderland

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal