Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Martijn van Essen: Tijd om op te staan

Soest, Theater Idea, zaterdag 6 november 2021, 20:00 - 21:20 uur

Reacties van bezoekers

Henk
Genoten van het verlangen naar vrijheid en echtheid in de teksten en de zang van Martijn. Een bijzondere band met uitnemende muziek, die de liederen versterkten. Voor herhaling vatbaar!
Margriet
Wij hadden een fantastische avond. De persoonlijke liedjes en verhalen van Martijn, de steengoede band, de ontspannen sfeer, we hebben ervan genoten!
Ronald
Mooi intiem concert. Fijne luisterliedjes die over het echte leven gaan. En een goede en uitgebalanceerde begeleidingsband. Al met al een mooie avond!
Gerrie
Een pareltje. De oprechtheid en zuiverheid raakten me. Van zowel Martijn als de muzikanten. Zo Puur! In de teksten sprong er voor mij het verlangen naar echtheid, verbinding en mogen zijn wie je bent uit. Heel inspirerend. Ga zo door. Ik kom luisteren.
Nico
Dank je wel Martijn voor het creƫren van die mooie speelplaats voor ons als publiek en ook voor jullie als muzikanten! Goed gedaan.

Info

Dit concert stond eerst gepland in september maar is vanwege organisatorische omstandigheden verplaatst naar 6 november.
Bekijk en beluister de nieuwste videoclip in de playlist onderaan deze pagina.

'Tijd om op te staan' is een programma met sfeervolle, rake liedjes. Met het vertellen van impactvolle, waargebeurde gebeurtenissen uit zijn leven steekt hij zijn gevoel niet onder stoelen of banken. Het delen van zijn hart en hoofd geeft ruimte voor herkenning, troost, hoop en gedachten over je eigen leven. In combinatie met zijn verhalen over het ontstaan van zijn liedjes is een concert een persoonlijke belevenis. Een grote inspiratiebron voor hem is Stef Bos.

Geschiedenis
Na jaren actief te zijn geweest in worshipband InSalvation, besluit Martijn van Essen in 2010 op zoek te gaan naar meer kwetsbaarheid en persoonlijkheid in zijn muziek. In 2012 laat hij voor het eerst in het Nederlands van zich horen. Martijn speelde afgelopen jaren bij diverse radiostations (o.a. Radio 3FM en Radio 5), evenementen en in theaters.