The Bowery: Release-concert ‘Mountains & Valleys’ (middagconcert)

Gouda, Theaterbakkerheij, zaterdag 26 september 2020, 15:00 - 16:30 uur

Info

The Bowery komt in september van dit jaar met hun tweede studio-album waar door de alsmaar groeiende schare fans reikhalzend naar uit is gekeken. Het nieuwe album met als titel ‘Mountains & Valleys’ heeft een internationaal karakter en laat de klasse en veelzijdigheid van The Bowery in alle facetten zien. Op 26 september vindt twee release-concerten plaats in Gouda. Voor beide concerten zijn max. 50 VIP-kaarten beschikbaar, bij het avondconcert kan ook gereserveerd worden voor een livestream.

The Bowery is in 2016 gestart door Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg. Beide delen de passie voor muziek en het pure geluid van zang en gitaren en de drive om een verhaal te maken met dit rauwe geluid. In 2018 verscheen het debuutalbum van The Bowery, ‘Broken Jars’. Een album vol nummers die gaan over het echte leven, zoals velen het kennen; puur en met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Ook het nieuwe album heeft deze elementen weer in zich. Tegelijk is goed te horen dat The Bowery zich ontwikkeld heeft en nog steeds groeit. Voor het nieuwe album zijn de mannen gaan samenwerken met producer Henk Pool en werden plannen gemaakt om het album op te nemen in Nashville. Door de corona-crisis kon dat niet doorgaan maar wat wel kon was samenwerken met de studio in Nashville en enkele lokale muzikanten daar. Het resultaat is een veelzijdig en internationaal album waarop de talenten en kwaliteiten van de mannen van The Bowery optimaal naar voren komen.

Release-concerten
Op 26 september gaat het nieuwe album ‘Mountains & Valleys’ in première. Liefhebbers van The Bowery kunnen voor het middagconcert unieke VIP-tickets bestellen om live in het theater aanwezig te zijn. Bij het VIP-ticket zitten hapjes en drankjes en een meet & greet inbegrepen. Tijdens het release-concert zal The Bowery muzikaal ondersteund worden door diverse gastmuzikanten. Bestel nu het nieuwe album van The Bowery samen VIP-tickets voor het theater en krijg het album 14 dagen voor de release gratis thuisgestuurd!