Trinity: Gatherings

Pijnacker, Zorgkwekerij Bloei, zaterdag 17 oktober 2020, 20:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Vragen

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings. Dit najaar kun je genieten van te gekke Drive-in Gatherings in Almkerk, Putten, Dordrecht en Zwolle en enkele 'reguliere' Gatherings.

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: 'We zijn super dankbaar dat we weer kunnen spelen en houden van feesten op creatieve manieren, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!'

'En dat is precies waarom we juist nu, naast 'gewone' Gatherings, Drive-in Gatherings gaan doen: Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van feesten en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.'

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten en te kletsen. Bij een reguliere Gathering zijn er alleen staanplaatsen beschikbaar, bij de Drive-in Gatherings geniet je lekker mee vanuit je auto.

Agenda


Concerten Trinity Zuid-Holland

Trinity

Trinity weet als geen ander hoe je een Hemels feestje moet geven. Ze mengen Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves voor hun unieke akoestische muziekervaring.