Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Timzingt: Verloren Vaders (videovoorstelling)

Videovoorstelling, LIVE, vrijdag 25 september 2020, 20:00 - 22:00 uur

Info

Let op: had je entreekaarten gereserveerd voor de geplande theatertour in het najaar, dan ontvang je op 25 september automatisch toegangsgegevens tot deze videovoorstelling.

Cabaretier Timzingt geeft op vrijdag 25 september een LIVE videovoorstelling van zijn nieuwe theaterprogramma Verloren Vaders. Een bijzondere online uitvoering van Tim’s vijfde cabaretprogramma, voor de gelegenheid voorzien van live muziek. Door COVID-19 kunnen we niet in de oorspronkelijk bedachte vorm naar het echte theater, maar het voordeel is nu dat Tim naar je toe komt; theater aan huis!

Exclusieve toegang tot voorstelling
Je krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 25 september te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk de videovoorstelling te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Verloren Vaders
In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Tour net gestart
Net na de start van de voorstellingen ‘Verloren Vaders’ van Timzingt kwam het bericht dat Nederland in lockdown moest. Noodgedwongen werden de de resterende voorstellingen opgeschort. Nu, verschillende maanden later, is de situatie nog niet verbeterd. Met toenemende besmettingen en de 1,5-meter richtlijn is het ook de komende tijd helaas niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Omdat het zonde is om een mooi programma op de plank te laten verstoffen pakt Tim de uitdaging aan om het programma digitaal te brengen.