Timzingt: Verloren Vaders (kijk videovoorstelling terug)

Videovoorstelling, TERUGKIJKEN, vrijdag 9 oktober 2020, 20:00 - 22:00 uur

Info

T/m 9 oktober kun je via deze pagina een kaart kopen om direct de videovoorstelling 'Verloren Vaders' van 25 september j.l. (terug) te kijken.

Cabaretier Timzingt gaf op vrijdag 25 september een LIVE videovoorstelling van zijn nieuwe theaterprogramma Verloren Vaders. Een bijzondere online uitvoering van Tim’s vijfde cabaretprogramma, voor de gelegenheid voorzien van live muziek. Door COVID-19 kunnen we niet in de oorspronkelijk bedachte vorm naar het echte theater, maar het voordeel is nu dat Tim naar je toe komt; theater aan huis!

Toegang tot videovoorstelling
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot de videovoorstelling. Het is mogelijk de voorstelling te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Verloren Vaders
In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Tour net gestart
Net na de start van de voorstellingen ‘Verloren Vaders’ van Timzingt kwam het bericht dat Nederland in lockdown moest. Noodgedwongen werden de de resterende voorstellingen opgeschort. Nu, verschillende maanden later, is de situatie nog niet verbeterd. Met toenemende besmettingen en de 1,5-meter richtlijn is het ook de komende tijd helaas niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Omdat het zonde is om een mooi programma op de plank te laten verstoffen pakt Tim de uitdaging aan om het programma digitaal te brengen.