Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Trinity Wereldwijs: Online kick-off concert, featuring Elly en Rikkert

Online, VIRTUEEL CONCERT, zaterdag 10 april 2021, 20:00 - 20:55 uur

Info
Tickets
Contact
Op deze reserveringspagina kun je losse toegangskaarten reserveren voor dit virtuele concert. Let op: reserveer je nu 3 of meer entreekaarten voor de Wereldwijs-tour in het najaar? Dan krijg je gratis toegang tot dit concert. Reserveren voor de tour kan hier

De mannen van Trinity brengen onder de naam ‘Trinity Wereldwijs’ familiemuziek uit en na lang broeden is daar nu eindelijk het album ‘Een Grote Familie’. Als je de spiksplinternieuwe muziekvideo van de gelijknamige titeltrack nog niet hebt gezien mis je echt wat, want de hele Trinity familie trekt als een bonte stoet langs en de lol spat er van af! Positieve vibes waar je nu in quarantaine-tijd van opleeft. Vanaf nu is ‘Een Grote Familie’ overal te koop én geeft ‘Trinity Wereldwijs’ een online kick-off concert, in aanloop naar de tour met publiek in de herfstvakantie.

Kick-off concert met Elly en Rikkert
Omdat je nieuwe muziek vooral live wilt horen, organiseert Trinity Wereldwijs in 2021 een tour met ongekend leuke feestjes. En omdat de band net als iedereen de corona al zat is kijkt Trinity Wereldwijs graag vooruit, naar de herfstvakantie. Maar om te zorgen dat iedereen de liedjes al kent en omdat de herfstvakantie nog veel te lang duurt, is er op 10 april alvast een online concert 'Live vanuit het Grote Duitse Huis', met Elly & Rikkert als speciale gasten. Met in elke kamer een ander liedje en een hele hoop plezier en gekkigheid.

Hoe ziet zo’n virtueel concert er eigenlijk uit?
Nou zo: Trinity Wereldwijs speelt de tracks in unieke setting live vanuit telkens andere kamers. Het ene liedje juist super klein met alleen een gitaartje, het andere nummer met volle band of dikke track. Elke keer is het weer een verassing wat je aantreft als de deur open gaat en welke familieleden komen binnen vallen. Voor de band en voor jou als fan een leuke manier om te vieren dat het album uit is en een feestje te bouwen thuis!

Trinity Wereldwijs
Toen we bij het woord 'corona' alleen nog maar aan Mexicaans bier dachten begon Trinity aan dit avontuur samen met hun gezinnen en vrienden. In een groot huis net over de grens namen ze de basis op voor de tracks die nu verschijnen. ‘Muziek voor onderweg door het leven’, vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band. ‘En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol. Het wordt de soundtrack van je bestaan’.

Agenda


Trinity Online Trinity Wereldwijs Videoconcerten

Trinity Wereldwijs

Onder de naam 'Trinity Wereldwijs' lanceert de band Nederlandstalige familiemuziek. Het eerste album 'Een Grote Familie' is in januari verschenen, in het najaar volgt een tour in de herfstvakantie.


  • Uitgelicht

  • Kinga Ban: Geboren

    De presentatietour van het album 'Geboren', het laatste album van zangeres Kinga Ban, is in verband met de coronacrisis verplaatst naar de periode april t/m juni. Kinga’s man Reinder en collega-muzikant Roeland geven je een inkijkje in de totstandkoming van het album. Let op: diverse presentatiemomenten zijn reeds uitverkocht, voor de andere locaties zijn nu de laatste kaarten beschikbaar!

  • Concert Martijn van Essen