Film: 24 uur met Kinga Bán

Zwolle, Pathé, donderdag 9 juni 2022, 20:00 - 21:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Info

Volg Kinga Bán een dag lang in aanloop naar één van haar laatste concerten. Een verhaal met unieke beelden van haar privéleven met als hoogtepunt haar concert ‘U weet het toch’. Geniet van de prachtige muziek en de inspirerende woorden van Kinga Bán. Met bekende liederen als: 'Wat hou ik van uw huis', 'Vandaag' en 'Ik zal er zijn'.

'24 uur met Kinga Bán’ is in mei en juni te bekijken in diverse bioscopen in het land of via een online stream. De muzikale documentaire laat een levend getuigenis zien van een hoopvolle God die ondanks, en misschien zelfs dankzij, tegenslag volop geloofd mag worden.

Willemijn Goos laat Kinga Ban zien puur zoals ze is en weet kanten van haar voor het voetlicht te brengen die nog niet bekend waren voor het grote publiek.

Tijdens het kijken maak je de voorbereidingen op het concert van dichtbij mee. Van het uitzoeken van geschikte kleding tot een ziekenhuisbezoek tussendoor. Van een middagmeditatie in de zon tot het opmaken voor het concert zelf.

Vele grote en kleine hoogtepunten en zelfs haar vertolking van de liederen tijdens het concert “U weet het toch' komen voorbij. Het resultaat is een uniek en intiem portret.

Documentaire in bioscoop of thuis streamen, biografie (boek)

De bioscoopvertoning duurt 85 minuten. Je kunt deze vanaf 2 mei zien op verschillende locaties. Op 6 mei en 25 juni kun je ook online kijken (op 6 mei alleen live te bekijken).

Eind april komt de biografie van Kinga uit. Het boek en de film vullen elkaar naadloos aan. Maak je gebruik van de Combideal 'Boek + bioscoopkaartjes' dan ontvang je het boek bij de kaartcontrole bij binnenkomst.

Het boek is ook los verkrijgbaar voor € 27,95 via kingaban.nl.