Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Scherpenzeel, Grote Kerk, donderdag 22 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jolanda
Wow, wat een prachtige avond! Er sprak zóveel vertrouwen in God uit alle liederen! Iets dat we nodig hebben in deze onzekere tijd. En wat een mooie mensen van Sela! Ieder op zijn/haar plek aan het getuigen van die grote God! Ik heb genoten!
Hermien
Een prachtige avond ,Heerlijk genoten van zingen tot Gods eer .Vooral het lied toekomst vol van hoop ,wat mooi om zo,n prachtige boodschap samen uit te zingen .Een hele mooie band met prachtige mensen mwt ieder hun gave ????
Martine
Het was een heerlijke avond! Met zo’n goede groep en met zoveel mensen samen God te kunnen loven, was enorm rijk en zegenend! Heb uit volle borst meegezongen en genoten van het mooie programma! Er zaten ook wat verrassingen in, dat maakte het extra leuk!
Aart
Super mooi, ook bijzonder hoe we de hele avond God aanbeden hebben met ieder nummer! En we waren erg onder de indruk van alle muzikanten haha, wat kunnen jullie spelen op steeds meer verschillende instrumenten!
Osnabrugge Henk
Genoten van een heerlijke avond zingen tot Gods eer! Heel bijzonder, en wat een fantastisch instrument is Sela in Gods hand! Mooi en ingetogen en af en toe uitbundig! Geweldig
Teunissen
Geweldig!!
Freek
Diep onder de indruk vertrok ik huiswaarts. Wat een geweldige avond met muziek om God te verheerlijken en om zelf steun te krijgen.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.