Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Assen, De Kandelaar, donderdag 13 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Eva
Een prachtige avond, mooie muziek, heerlijk samen zingen, maar ook de rustige luisternummers daartussen maakte het een mooi geheel!
Gerie
Wat een mooie avond. Heerlijk weer zo zingen. Dank jullie wel!
Alfred
Prachtig feestje geweest in onze eigen Kandelaar.
Henk P
Fijn om naar jullie te luisteren. Nummers die mij raken. Mijn geloof wordt mooier en sterker door de nummers van jullie
Ingrid Wobbes-westerhof
Prachtige avond gezongen met Sela samen met mijn dochter!! Veel kippenvel momenten.
Aaja
Het was een prachtig, inspirerend programma, met veel enthousiaste samenzang, ter ere van onze hemelse Vader. Afgewisseld met ontroerend mooie liedjes, waar je stil van werd. We gingen met een blij gemoed weer naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze fantastische avond!
Ilja
Hele fijne avond waarop we genoten hebben van jullie talent en we niet alleen toeschouwer waren maar deel van het geheel. Prachtig om naar huis te gaan gericht op een toekomst vol van hoop!
Griëtte
Heel erg mooi! Prachtig gezongen en goede sfeer. En die nieuwe zanger en pianist zijn ook meer dan welkom, hoor. Dat klonk ook erg goed! Oh, en eh.... Dat orgel zou ik er ook in houden! Wat klonk dat toch prachtig en bombastisch. Kippenvel!
Rieneke
Het was prachtig! Een feestje in onze eigen Kandelaar. Diep ontroerd ook bij het lied wij missen jullie. Na zoveel jaren blijven jullie me nog altijd raken!
Anita
Wat een heerlijke avond, genoten van de afwisseling in het programma. Gevuld met enthousiasme naar huis gegaan.
Alie
Genoten van een prachtige avond! ???? Dank jullie wel!
Henk
Enorm genoten. Heel bemoedigend.
Patty
Wat een fijne avond! Na al veel van jullie concerten te hebben bezocht, nu eindelijk in 'onze' Kandelaar, heel bijzonder. Bedankt voor de geweldige avond, ook namens mijn jongste zoon. Adrian en Frans, jullie bedankt voor alles dat jullie voor Sela hebben betekend zoveel jaren. Succes met jullie nieuwe uitdagingen.
Peter Huitema
Was een prachtige avond, indrukwekkend, bemoedigend, ook het meezingen voelde als samen. Ook de nieuwe zanger en toetsenist die al even meegespeelt hebben vanavond chapeau. Bedankt:)

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.