Najaarstour LEV: Tot we thuis zijn

Surhuisterveen, De Flambou, zaterdag 17 september 2022, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Info

Veilig reserveren: Deze tour vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing van de concerten. Zowel bij verplaatsing van een datum als eventuele annulering van een concert, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

Komend najaar hoopt LEV het land in te trekken met het nieuwe album ‘Tot we thuis zijn’. De bandleden zien er ontzettend naar uit, om de nieuwe muziek met jou te delen en natuurlijk om weer heerlijk samen te zingen. Het wordt een avondvullend programma met naast nieuwe liedjes en verhalen, natuurlijk ook de vertrouwde LEV muziek!

‘Tot we thuis zijn’ bezingt en vertelt het verhaal over de reis van ons leven. Een reis waarbij we samen op weg zijn, maar die ondanks dat soms eenzaam kan voelen. Een reis over hoge toppen en door diepe dalen. Soms denken we het leven op de rit te hebben. Alles onder controle. Maar we hoeven maar te knipperen met onze ogen en alles kan instorten. Een pandemie, ziekte, relaties die stuk gaan. Hoe bepaal je richting, hoe kies je koers in een leven dat zo snel kan veranderen?

Hoe je zelf de weg ook ziet, of je lang of kort moet lopen.
De reis geeft vreugde en verdriet.
Maar wij geloven, het mooiste moet nog komen.

Kom dit najaar meegenieten van een nieuw, hoopvol en eerlijk verhaal van LEV.

Want wij blijven zingen, tot we thuis zijn!