The Bowery & Band: Time and Again (theatertour)

Kampen, Stadsgehoorzaal, woensdag 30 november 2022, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Francien
Fantastisch concert! Door de uitleg over de liedjes wordt het nog mooier. Genoten!
Anita
Geweldig genoten! Mooie teksten en muziek en de zanger en musici maken het geheel compleet. Blijf vooral schrijven en de volgende tour zijn we er graag weer bij
Durk
Fantastische avond. Kwetsbaar en open. Ingepakt ik prachtige verhalen en muziek.
Paul En Andrea Van Lummel
Wat een heerlijke avond. Prachtige en indrukwekkende verhalen die door de band omgezet zijn naar pakkende muziek. Aanrader!!!
Leo
Het was heerlijk om voor de tweede keer het concert te horen. Zoveel lagen zoveel goede muziek en woorden. Plus de prachtige stem. DANK
Djengis
Wat een top optreden!!
Ria
In 1 woord: fantastisch! De liedjes, teksten, muziek, verhalen, het hele plaatje is gewoon geweldig. Als het zou kunnen zou ik zo voor een 2e keer gaan.
Joost
Wat een avond! The Bowery groeit naar een hoger niveau. Samen met de volledige band is het een topact!
Hanna
Prachtig! We hopen dat er een film van uit komt. Allemaal bedankt!

Info

De Nederlandse band The Bowery bracht in september hun nieuwe album ‘Time and Again’ uit en presenteert de nieuwe songs tijdens een theatertour door het hele land. Rokus Maasland vormt met zijn karakteristieke stemgeluid de basis voor The Bowery, maar voor deze tour neemt hij de volledige band mee. Verwacht theatrale en grootse uitvoeringen van nieuwe en oude favoriete songs, maar tegelijk ook prachtige kleine en intieme kippenvelmomenten.

“The Bowery maakt liedjes waar je even in mag wonen.” – John de Heij | Theaterbakkerheij

Na het succesvolle tweede album ‘Mountains & Valleys’ (2020) heeft Rokus niet stilgezeten. Voor het schrijven van nieuwe songs zocht hij de samenwerking met bekende namen als Cathy Burton, Paul Field, Rogier Pelgrim, Henk Pool en Rob Buis. Traditiegetrouw staat er ook een hertaling van een bestaand liedje op en dat is dit keer een song van niemand minder dan Elly & Rikkert. Een album vol frisse en verrassende songs die, zoals je inmiddels van The Bowery gewend bent, gaan over het echte leven, zoals velen het (her)kennen. Puur met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, maar om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten. De achterliggende tijd heeft meer dan ooit blootgelegd dat we kwetsbaar zijn en ons doen beseffen waar het in het leven echt om draait.

The Bowery & Band komt deze theaterconcerten in een royale bezetting waarbij de doorleefde stem van leadzanger Rokus Maasland vergezeld wordt door een viertal topmuzikanten die samen de verhalen achter de songs van The Bowery tot leven brengen. Uiteraard wordt, naast de inmiddels bekende Bowery-songs, het volledige nieuwe album gespeeld en zal verhalenverteller Rokus de luisteraars ook deze avonden weer meenemen naar de achtergrond van de nieuwe en oude songs.

Een heerlijke avond vol liedjes om in te wonen. The Bowery is er klaar voor!

PHP 5.6.40


Theater The Bowery Kampen Overijssel Stadsgehoorzaal Kampen

The Bowery

The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016. Met de kenmerkende rauwe stem van zanger Rokus Maasland, staat The Bowery garant voor songs over het leven zoals velen het kennen. Puur en met een rauw randje.


Uitgelicht