Trinity Kerststallen Tour 2022

Gouda, Goudse manege, vrijdag 9 december 2022, 20:00 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Heleen
Wat een top avond was het, we hebben als gezin echt van jullie genoten. en wat mooi omdat zo met elkaar te mogen vieren als 1 grote familie! en prachtige liederen!
Annelies
Fantastische show, kippevel. Van de 1e tot de laatste minuut een geweldig en mega energievol kerstconcert. Echt een aanraderT.
Lisa
Genoten van deze gezellige en mooie avond! De energie en plezier straalde er vanaf! Heerlijke muziek en musicale mensen
Jacquelien
Wat een mooie avond! Leuke muziek, lekkere warme drankjes, gezellige sfeer. Meezingers, maar ook de kerstboodschap . Goeie combinatie! Ook m'n zoon had het naar z'n zin.
Helma
Superleuke avond,mooie liedjes en ook veel meezingers,enorm enthousiaste band,we kwamen er heel blij vandaan
Anniek
Een zeer geslaagde avond voor iedereen die zin heeft om in de kerststemming te komen. Van gezellig met elkaar bijkletsen onder het genot van een lekker drankje en heerlijk zingen, dansen en stil genieten van de mooie muziek.
Manon
Fantastische avond gehad. Heerlijke meezingavond met kerstklassiekers en de Trinity-sound. Leuk aangekleed en op en top kerstsfeer.
Marin Van Esterik
Heerlijk concert. Persoonlijk, opzwepend, familie gevoel. Ga zo door
Job
Heel erg gaaf concert. Bijzonder hoe ze een paarderenbak om kunnen toveren tot een sfeervolle, warme en gezellige zaal waar ze een geweldige avond hebben gegeven. Wat een gezelligheid en goede muziek echte muziekanten!
Christine
Samen met mijn dochter van 11 jaar een heerlijke kerstelijke avond gehad. Wat een feestje! Geweldige band en prachtige nummers.
Christa
Heerlijk, knus, wat een energie, goeie muziek, mooie mensen! Gewoon 1 groot feest voor jong en oud!
Simone
Wat een feestje was dit concert. Een brok energie en plezier straalt de band uit. We hebben intens genoten.
Debby
Top avond!!! Mooie locatie, heerlijke kerstsfeer!!
Merel
Het was een prachtige avond waarin er prachtige liedjes zijn gezongen en lekker is gedanst. Zeker een aanrader!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.

PHP 5.6.40