Trinity Kerststallen Tour 2022

Dordrecht, Rijvereniging Dubbeldam, vrijdag 16 december 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Rianne
Wat een feest! Prachtig! Wat een muzikanten en zo’n mooie boodschap!
Rik Den Hartog
Super tof! Mooie opbouw en lekker om mee te zingen ???? TopPerformance
Esther
Ontzettend genoten! Een hemels feestje!
Jolanda
Supermooie avond. Ontzettend genoten. Koud maar hartverwarmend. Wat een toffe groep mensen bij elkaar en prachtige liedjes !
Dieneke
Wat hebben wij weer genoten zeg ❤ geweldig. Op een prachtige vrolijke manier de boodschap brengen. En wat een kanjers van muzikanten ❤❤
Karin
Heerlijke en feestelijke avond met lekkere muziek en een leuke kerstsfeer
Sandra
Geweldig!! Was echt weer een feestje ????
Marije
Gewoon weer een heerlijke avond gehad. Koud maar goed verzorgd zeg! Leuke standjes en lekkere hapjes en drankjes. Wel een mega tuut in m'n oren nadien ... maja dat mag de pret niet drukken:-)
Natascha
Heerlijke sfeer, knus, instrumenten geweldig, genoten van de vrolijkheid en het plezier dat de band uitstraalt. De christelijke kerstliederen zouden wat mij betreft een nog grotere plaats in mogen nemen naast de reguliere kerstdeuntjes.
Cietske
Het was weer een gezellig feest! Mooie muziek, erg genoten!! Dankjulliewel.
Emma
Genoten! Wat een feest.
Hannie
Wat een feest en wat een muzikaliteit, enthousiasme en energie van deze band. En dan ook nog een boodschap meegeven. Top!!
Karien
Super leuk! Tof en knap hoe Trinity kerstmedley’s gemaakt hebben. Ook de twee dames uit Zwolle klonken prachtig.
Elise K
Wat een onwijs toffe avond met het gezin. We hebben allemaal genoten van de kunde van de muzikanten. Van zangers tot muzikanten wat een kunde. Leuke afwisseling tussen christelijk en seculiere kerstliedjes. Een avond met fun, dan en inhoud. Zeker zou ik volgend jaar weer gaan!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.