Trinity Kerststallen Tour 2022

Dordrecht, Rijvereniging Dubbeldam, zaterdag 17 december 2022, 16:00 - 17:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jans
Top. Alleen jammer dat je alleen met qr kan betalen bij een kraampje. die hebk nl niet en kon niet pinnen. Vond dat jammer want had graag wat armbandjes uit Peru gekocht.
Brenda
Ondanks dat mijn man ziek thuis is gebleven (zijn verjaardagscadeautje) en mijn dochter op een bankje bij oma heeft gezeten (omdat die toch nog niet helemaal opgeknapt was) hebben de kinderen enorm genoten en is het een event wat ze niet snel zullen vergeten en heeft ook mijn dochter genoten. Mijn zoon van 8 heeft het hele concert op de tafels staan dansen en zingen ????.
Marjolein
Geweldige sfeer en supermooi concert! Blijf dit doen mannen! Het kinderconcert was zooo leuk!
Familie Kolijn
Genoten, heerlijk feestje! Leuk dat er wereldwijs nummers voorbij kwamen. Alleen een beetje koud, maar door te dansen ging dat al een stuk beter.
Marielle
Super gezellig concert. Erg leuk ook voor de kinderen. Was echt een feestje!! Geweldige muziek en sfeer. Aanrader!
Annie
Het was geweldig!!!
Suzan
Wij hebben genoten! Echt een feestje voor jong en oud. Wat een blije gezichten in de band!
Leanne
Top feestje! Voor de kinderen, maar ook voor volwassenen was het genieten. Hopelijk volgend jaar weer!
Maartje
Ik ben met de kids naar de kinderoptreden van trinity geweest en ze hebben genoten! Ze vonden het geweldig om met zoveel mensen en kinderen te zingen te dansen en God groot maken! En mama vond het ook leuk???? ze konden niet altijd alles zien maar we waren er in de eerste plaats er om met elkaar God te prijzen voor Het geschenk uit de Hemel!
Celina
Het was een geweldig (kerst)feest! Onze dochters hebben ook heel erg genoten.
Manon
Wat was het toch weer genieten! Echt een feestje! Onze 2 dochters hebben mee gedanst en gezongen:) en Oma ook!
Fam De Witte
Gezellig kampvuurtje bij de ingang van de manege en binnen knusse kraampjes met lekkers en Peruaanse truien/armbandjes. Geweldig genoten van het optreden van Trinity en de toegift van de kinderen van Kinga Ban. Top kerstsfeertje!
Jitze
Leuk concert met een prettig volume. We vonden het mooi hoe traditionele kerstgezangen en feestliedjes werden afgewisseld. Erg leuk dat de kinderen naar voren werden geroepen. Jammer dat een aantal volwassenen vooral aan zichzelf denkt en gewoon pontificaal voor jonge kids gaan staan zodat die niets meer zien.
Marielle
Het was super! Echt een feestje!
Maartje
Ik had het kleinschaliger verwacht. Ondanks dat Elbert echt zijn best deed om kinderen naar voren te halen was dat toch voor veel kinderen niet haalbaar. De show was super, de muziek was goed maar we voelden ons letterlijk en figuurlijk op afstand, geen onderdeel. Weet niet hoe het anders had gemoeten hoor, misschien is dit gewoon het hoogst haalbare.
Klazien Wouterse
Heel tof!! Goeie actie om alle kinderen naar voren te halen!! Genoten!!! En m’n dochter kon nog even op de foto met Elbert, crew was erg benaderbaar.Heel tof!!! Kom snel weer terug naar Dordrecht!!
Bernard
Onze zoon is trouwe fan van Trinity dus waren we zeker weer van de party! Wat een heerlijk feestje was het weer. Top heren!! Tot volgend jaar
Anne
Het was ontzettend leuk! Wij hebben genoten met t gezin!
Sebastiaan
Ontzettend gaaf concert. We hebben er allemaal erg van genoten!
Sanne
Super leuk! Dikke aanrader!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.