Trinity Kerststallen Tour 2022

Zondag 18 december 2022, 20:00 - 22:30 uur

Zwolle, Manege Zwolle

Trinity Kerststallen Tour 2022

Zwolle, Manege Zwolle, zondag 18 december 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Veerle
Mooi feestje kunnen jullie bouwen!
Martijn
Het was weer vanouds gezellig. Lekkere muziek in een fantastische setting. Top plek zo'n manege..
Willianne
Fantastisch, van begin tot eind stralend! Dank voor de heerlijke energie
Ilse Rood
Wat een super gave avond, enorm genoten. Snel nog weer eens over doen!
Walter
Sjonge, heb genoten samen met mn vrouw en kinders! Kerst 2022 is goed afgetrapt. Goeie gluhwein trouwens.
Ria
1groot feest! Genoten van het feit dat we met zovelen zingen ter ere van de komst van onze Verlosser. Voor herhaling vatbaar.
Anne
De sfeer en de muziek waren geweldig. Kan niet beter! Voor ons gezin een byzonder mooie start van kerst. En complimenten ook voor de mooie lichtshow.
M Weekes
Fantastisch, zoals ik verwacht had. Trinity is altijd één groot feest ♡
Henriette
Voor ons de de eerste keer! Wat leuk om dit met het hele gezin te doen. Van 14 tot 51 jaar en iedereen had het naar zijn zin! Samen gezongen, geluisterd, gelachen en gedanst...en dat allemaal ter ere van de geboorte van Jezus. Heerlijk! Wij komen volgend jaar vast weer :-)!
Tirza
Super leuk concert en alles was supergoed geregeld
J.B
We vonden het een mooi concert! Had van ons wel iets meer kerstliedjes mogen zijn, waar je dan lekker met mee kan zingen ;-) nu voor ons veel onbekende / moeilijke meezing liedjes.
Saskia
Als er de hele avond wolkjes uit je mond komen, maar je van binnen toch door en door warm bent, weet je dat je op een hemels feestje bent. Liefde, passie, springen, humor, geloof en energie. We hebben genoten!
Alice
Het was een geweldig feestelijke avond! Veel waardering voor de energie die doorgegeven werd aan het publiek tot eer van onze Heer en Heiland. We hebben ontzettend genoten met zoveel mensen samen. En ons warm gedanst.
Alie
Geweldig wat een feest‼️????????????
Wout
Het was weer een geweldige super sfeervolle kerstmuziekavond, waar je een lekker warm gevoel van krijgt. Ik mistte een grote kans voor jullie, om net iets meer van het echte kerstevangelie te vertellen aan mensen die daar bijna niet meer bij stil staan.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.