Trinity Kerststallen Tour 2022

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 23 december 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marieke
Onze eerste keer Kerststallentour. Optimistisch, feestelijk, het stak super in elkaar. Tof dat iedereen ook even apart aan bod kwam, de solo's waren schitterend. Thanks!
Marjolein
Één groot feest. Wat een creativiteit, wat een talenten. Echt genieten met jullie muziek. Mooi afwisselend programma in kerstsfeer. Super. Dankjulliewel.
Saskia
Het was weer super! Wij hebben alle kerststallentours meegemaakt in Putten. En het was weer een geweldig ???? feest!
Anneke Kamphuis
Het was in één woord Fantastisch! Lekker vrolijk en wat een sfeer. Wij hebben super genoten en dit is echt voor herhaling vatbaar. Prachtig.
Wendy Slagman
Fantastisch! Het was echt een kerstfeestje! We hebben genoten en kijken uit naar de volgende tour!
Esther
Het was een feest! Van begin tot einde genoten. Wat een muzikaliteit en energie….heerlijk!!!!
Elise
Fantastisch feestje! Als gezin ervan genoten!
Kristel
Intens genoten met ons hele gezin. Wat een feest! Jullie enthousiasme, jullie muzikaliteit, de aankelding, het licht. Alles bij elkaar was intens mooi en een fantastische start van onze kerstvakantie. Bedankt.
Cora
Genoten van de avond en het wisselende repertoire! Jullie stralen uit dat je het met plezier doet. Ook al was het jullie laatste avond na een hele tour dat was jullie niet aan te zien ;-) Fijne dagen gewenst met de mensen die jullie lief zijn ❤️
Erika
Wat een Feest!!! Geweldig
Sjoerd
Helemaal te gek!!!! Zo energiek zo enthousiast trinity maakt van elke gelegenheid een feest!!
Gerda
Super gezellig kerstsfeer heb genoten
PG De Graaf
We hebben genoten van jullie optreden, wat een gave om per persoon een dergelijke verscheidenheid aan instrumenten te kunnen bespelen en daarbij nog kunnen zingen ook. Gods zegen voor het allen en nu even rusten, fijne feestdagen.
Henk Ruitenberg
Wat kunnen zij een feestje bouwen en dat in mijn achtertuin! In één woord “Prachtig”
Hilde
Geweldig feestje weer. Helemaal in de kerststemming gekomen. Heerlijk.
Henk Bos
Het was wel weer een feestje waard Het was weer een gezellige avond

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.