Elise Mannah & The Bowery: Christmas Dinner Concerts

Gouda, De Theaterbakkerheij, donderdag 15 december 2022, 19:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elise Mannah en The Bowery voor nieuwe data.

Info

In de Theaterbakkerheij in Gouda komen tijdens dit uniek evenement twee elementen samen die je het ultieme kerstgevoel bezorgen: genieten van prachtige live-muziek én van een heerlijk vier-gangen-kerstdiner. Zangeres Elise Mannah en The Bowery zorgen, samen met een geweldige band, voor een uniek muzikaal kerstprogramma waarin ze naast hun eigen repertoire ook de mooiste kerstnummers zullen laten horen. De Knusse Keuken verzorgd het heerlijke diner met de lekkerste wijnen, om samen met je geliefde(n), vrienden of familie van te genieten.

Voor dit Christmas Dinner Concert worden speciale arrangementen geschreven waarin de bijzondere stemmen van Elise en Rokus ook regelmatig samen te horen zullen zijn. Tussen de optredens door worden heerlijke gerechten geserveerd en de lekkerste wijnen (of andere drankjes) geschonken zodat je op en top verwend wordt. Let op: per concert zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

De theaterzaal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstrestaurant waarbij bezoekers aan kleine tafels dichtbij het podium worden geplaatst. Sfeervol en intiem met volop tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van de muziek.

De entreeprijs is inclusief het concert, ontvangst met een hapje en een drankje, een vier-gangen diner, tafelwater, bijpassende wijn, frisdrank en koffie of thee en een Leeff-goodiebag. Tegen meerprijs is er een kleine kaart beschikbaar met speciaalbieren en sterke drank. Na afloop van het Christmas Dinner Concert is er vrijblijvend een afterparty in de bar met consumpties tegen betaling.