Benefietvoorstelling Timzingt voor ALS

Nieuwegein, De Rank, zaterdag 6 mei 2023, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Info

Op zaterdag 6 mei geeft Timzingt een éénmalige benefietvoorstelling in Nieuwegein. Een hilarische én ontroerende avond die je niet wilt missen en waarmee je bijdraagt aan de strijd tegen de ziekte ALS.

Timzingt

Timzingt, dat is Tim van Wijngaarden. Tijdens zijn shows dompelt hij zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat hij garant voor een scherp en zinnig (liedjes)cabaret.

Hij is in het bijzonder thuis in de thema’s: kerk en geloof, onderwijs en opvoeding, liefde en relaties, arm en rijk, persoonlijkheidsontwikkeling en verandermanagement.

Samen tegen ALS

Wees er bij en beleef deze onvergetelijke avond met ons mee! Een mooiere manier om bij te dragen aan de strijd tegen ALS is er bijna niet. Want de opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan het onderzoek naar een oplossing tegen deze slopende ziekte en de ondersteuning van patiënten en hun naasten.

Deze benefietvoorstelling is een initiatief van Samen tegen ALS, één van de teams die op 8 juni meedoen aan de 11e TourDuALS op de Mont Ventoux.

We hopen met dit evenement een fantastisch bedrag te kunnen ophalen voor dit belangrijke doel!

We zien je graag op 6 mei! Tot dan!