Timzingt - Laatste Wil

Houten, Theater aan de Slinger, donderdag 30 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Liselot
Hele goede show, inhoudelijk, scherp, met een lach en een traan. Genoeg stof tot nadenken. Demootjes vond ik wat te gepolijst- niet echt van toegevoegde waarde, ik miste de akoestische gitaar (piano was er gelukkig wel) van Tim. Hij speelt goed en heeft geen demo's nodig wat mij betreft :-)
Sandra
Wist van tevoren niet wat ik kon verwachten van Timzingt, maar ik heb genoten van de show!
T.B.
Wat een origineel cabaret. Snel en gevat. Leuke humor. En een boodschap verpakt.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Theater Timzingt Houten Provincie Utrecht

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.Uitgelicht

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Zomerconcert NPhU o.l.v. Johannes Leertouwer

Op zaterdag 20 juli speelt Nieuwe Philharmonie Utrecht o.l.v. Johannes Leertouwer werken van Schubert en Benjamin Britten. In de Nicolaikerk in Utrecht, of bij goed weer buiten in de prachtige tuin achter de kerk.

Ars Musica: Fanny en Felix

Felix Mendelssohn en zijn zus Fanny hadden een muzikale zielsrelatie. Ars Musica plaatst Fanny waar ze hoort: tussen de groten van haar tijd.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833