Retraite Wandel Reis Engeland

Engeland, Howgill Fells, donderdag 29 augustus - zaterdag 7 september 2024

Info
Tickets
Contact

Op het grensvlak van het Engelse Lake-district met de Yorkshire Dales bevinden zich de Howgill Fells: een serie kale, groene toppen, die uit het lieflijke heuvellandschap omhoogrijzen. In dit eenzame, ruige gebied vonden we een plek die de naam retreat dubbel en dwars waard is. Een plek waar je wel tot rust moet komen. Een plek ver weg van alles en iedereen. Op een locatie met 360 graden natuur om je heen.

Precies deze plek hebben we uitgekozen voor een bezinning, of eigenlijk practicum, ‘leven met God vanuit eenvoud’. Dit thema is gekozen naar aanleiding van het boek naakte spiritualiteit van Brian McLaren.

Durf jij ons te vergezellen naar deze plek? Om je een week lang te oefenen in de eenvoud, het pure mediteren en spreken… in contact zijn met God? Houd je daarnaast ook van wandelen? (wat zo ongeveer het enige is wat je hier verder kunt doen). Dan is deze reis er absoluut een voor jou! Ik zie je in de Howgill Fells.

Data en locaties

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Ierland

Nergens is de natuur zo ruig en tegelijkertijd lieflijk en rustgevend als in Ierland! Pionier Kees Postma neemt je mee op deze wandelreis naar het meest zuidwestelijkste puntje van Ierland!

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In samenwerking met wijzijnLUME.nl. 'Dichtbij ver weg' in de rustieke heuvels van het mooie Sauerland.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833