Retraite Creatief Reis Drenthe

Drenthe, Orvelte, maandag 28 oktober - vrijdag 1 november 2024

Info
Tickets
Contact

Een retraite dichtbij huis. Wel zo relaxed als je even uit de drukte wilt stappen om tot rust te komen. Dat kan op en top in het mooie Drenthe! Aan de rand van het museumdorp Orvelte verblijf je vier nachten in een comfortabele accommodatie, met een eigen slaapkamer en badkamer. Zo kun je genieten van een stukje privacy en tegelijk deelnemen aan de groepsactiviteiten.

We verwelkomen op deze retraite een gastspreker en er zijn creatieve workshops. Een wandeling in de frisse buitenlucht mag natuurlijk niet ontbreken!

Uitgangspunt voor de retraite is Psalm 36, vers 10: ‘Bij U is de bron van het leven, door Uw licht, zien wij licht.’ Hoe kijk jij naar je omstandigheden en naar jezelf? En naar de wereld om je heen? Weet jij je veilig bij God? Voel je je gezien, gehoord en begrepen? We nemen je deze week mee langs drie aspecten in deze Bijbeltekst: 1. Zie God. 2. Zie het goede. 3. Sta stevig. We doen dat vanuit een basis van rust.

Data en locaties

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Schotland

Ga mee naar een plek waar je helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Retraite Pelgrim Reis Ierland

Een 7-daags avontuur per trein, boot én te voet over een van de pelgrimspaden in Ierland.

Retraite Actief Reis Noorwegen

Laat je inspireren door het prachtige landschap op deze retraitereis. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Retraite Creatief Reis Wales

Geniet een week lang van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales en Gods persoonlijke boodschap voor jou: jij bent approved!

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Op retraite met Kees Postma: ontspannen, lichtvoetig en met een dosis humor. Zoals in zijn gelijknamige boek: 'De Retraite'.

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In de rustieke heuvels van het Sauerland.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833