Retraite Creatief Reis Drenthe

Drenthe, Orvelte, maandag 28 oktober - vrijdag 1 november 2024

Info
Tickets
Contact

Een retraite dichtbij huis. Wel zo relaxed als je even uit de drukte wilt stappen om tot rust te komen. Dat kan op en top in het mooie Drenthe! Aan de rand van het museumdorp Orvelte verblijf je vier nachten in een comfortabele accommodatie, met een eigen slaapkamer en badkamer. Zo kun je genieten van een stukje privacy en tegelijk deelnemen aan de groepsactiviteiten.

We verwelkomen op deze retraite een gastspreker en er zijn creatieve workshops. Een wandeling in de frisse buitenlucht mag natuurlijk niet ontbreken!

Uitgangspunt voor de retraite is Psalm 36, vers 10: ‘Bij U is de bron van het leven, door Uw licht, zien wij licht.’ Hoe kijk jij naar je omstandigheden en naar jezelf? En naar de wereld om je heen? Weet jij je veilig bij God? Voel je je gezien, gehoord en begrepen? We nemen je deze week mee langs drie aspecten in deze Bijbeltekst: 1. Zie God. 2. Zie het goede. 3. Sta stevig. We doen dat vanuit een basis van rust.

Data en locaties

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Nergens is de natuur zo ruig en tegelijkertijd lieflijk en rustgevend als in Ierland! Pionier Kees Postma neemt je mee op deze wandelreis naar het meest zuidwestelijkste puntje van Ierland!

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In samenwerking met wijzijnLUME.nl. 'Dichtbij ver weg' in de rustieke heuvels van het mooie Sauerland.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833