Pasen met Sela (middagconcert)

Zaterdag 5 april 2014, 15:30 - 18:00 uur

Gouda, Sint-Janskerk

Pasen met Sela (middagconcert)

Gouda, Sint-Janskerk, zaterdag 5 april 2014, 15:30 - 18:00 uur

Reacties van bezoekers

Tamarah
Er waren goede rolstoelplekken; Het was zeer prettig dat Kinga en Frans ook hun aandacht op het publiek aan de weerszijden van het podium richten. God was in ons midden en ik heb Zijn nabijheid mogen ervaren; bedankt voor een prachtig concert!
Leni
Heel erg mooi. Samen zingen en God aanbidden. Dank jullie wel.
Thamar Kanselaar
Mooie liederen en fijne sfeer. Ik ben geraakt.
Alie
Het was ons eerste concertbezoek. Geweldig,wat mooi.Een preek op zich,met een veelbelovende boodschap. Mooie voorbereiding op Pasen.
Gerben
Live komt de muziek nog beter tot zijn recht, zeker in zo'n schitterende entourage. Weer genoten van de intensiteit en het enthousiasme waarmee de band en het ensemble de liederen hebben gebracht. De kwetsbare momenten in het concert raakten ons diep. Enige kritische noot: De opbouw van het concert had mooier gekund, ging nu wat op en neer.
Jolanda Van Mourik
Geweldig!!!
Ike
Prachtige muziek. Hoog niveau viool, genieten dus.
Marry Van Den Hoogen
Het was weer kippenvel vanaf de eerste streek op de muziekinstrumenten en zowel de eerste woorden van de prachtige teksten! <3
Maria
Dit smaakt naar meer, wat een talentvolle mensen op het podium, goed geluid, licht en beeld! Misschien een volgend concert in Rotterdam?
Janneke
Dit was mijn eerste kennismaking met de muziek van Sela. Ik ben zeer onder de indruk van de muziek. Ik heb zelfs meegezongen dit gaf een heerlijk gevoel. Wat bijzonder al die kinderen met stralende gezichten op het podium. Een bijzondere middag op weg naar Pasen. Veel succes met jullie concerten Bedankt!
Wilma Schuurman
Wat een waanzinnig mooi concert! Prachtige stemgeluiden, mooie muziek en teksten. Heel indrukwekkend!
Ellen
Wat was God dichtbij in dit prachtige concert. Fijn om Hem met zoveel mensen te mogen aanbidden.
Annemieke
Wat een mooi concert. Pasen was het = amen! Jammer dat we geen mooi plekje hadden, zou de volgende keer naar een kerk gaan waar iedereen een goed zicht heeft en de achtergrondzangers en violisten ook kunnen zien.
Anke
Weer enorm genoten,wat een prachtige liederen,dankbaar met zo'n groep als Sela.Wat een getuigenis,alle eer aan Hem!
Teun En Mieke Korten
Soli Deo Gloria. Hem alle eer. Geweldig mooi concert.
Ben
Heel mooi, het raakte me echt. Prachtig met al die kinderen! Heel fijn om ook samen te zingen.
Nelleke
Prachtig, de kinderen en ik hebben genoten. Heel bijzonder om te zien dat jullie daar staan te schitteren en de eer bij God houden. Geweldig.
Alie
Indrukwekkend het was geweldig.
Wijnie Seevinck
Heel mooi concert en zo schitterend met al die kinderen. Dank je wel Sela
Hettie
Er werd gezongen en gespeeld, recht uit het hart, en daardoor klonk Gods Geest er zo mooi doorheen

Info

Om onze zonden werd hij doorboord,

om onze wandaden gebroken.

Voor ons welzijn werd hij getuchtigd,

zijn striemen brachten ons genezing.


In een indrukwekkende stilte deze bijbeltekst laten doordringen. Met gebogen hoofd bij de voet van kruis op Golgotha. Christus die onze zonden wegdraagt. Voor ons, voor jou.


Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht!


Tijdens deze reeks concerten heeft Sela naast de bekende liederen van o.a. Via Dolorosa nieuw geschreven liederen op het programma staan. Een ensemble van koor en violisten zorgt voor een extra bijzondere beleving!