Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Remco
Lieve Kinga, Wat was het gisteravond toch een gevarieerd programma. Alles was zo zuiver gezongen. Je durfde je kwetsbaar op te stellen, inspirende nummers, getuigenis en je levensloop zijn ook zo oprecht. Werd geraakt door liederen. Je bent een pracht mens. Na afloop neem je ook de tijd voor de mensen. Bedankt, liefs en veel sterkte. Remco van der Priem(H-veld-G-dam)
Teus En Henriette Tomassen
Wat een bijzonder mooie avond !! Wij hebben genoten en het ontroerde ons de bijzonder mooie liederen. Het concert had nog wel een uur mogen duren.Deze avond vergeten wij niet meer. BEDANKT !! Gods zegen en nabijheid toegewenst samen met je gezin.
Wim Stam
Met name de rustige nummers met inderdaad zoals je zegt met diepere inhoud spraken (mij)enorm aan. Je blijft erg dicht bij jezelf, dat komt goed (en bescheiden) over; goede uitspraak en geweldige stem heb je gekregen; sterkte mbt je ziekte die wonderwel niet overheerst, welk een vertrouwen spreekt uit dat lied IN GODE HANDEN!
Hans V.
Wat kan ik er nog aantoevoegen: ja mooie avond voor herhaling vatbaar maar dan met kinga EN HAAR ZUSSEN! Kinga GA met GOD! sterkte voor je gezin!! Wat zal het een gemis zijn als JIJ er niet meer bent! Pijn in mijn hart! GELUKKIG kan ik naar de c.d.luisteren!!
Margreet
Dank je wel Kinga voor het inkijkje in jou leven. Onze God en Vader is bij jou en je gezin. Hij geeft jullie Zijn zegen.
Nanda
Met mijn dochtertje Quinty van 10 naar Kinga geweest, haar grote idool, wat heeft ze genoten! En achteraf was er nog een korte ontmoeting met persoonlijke boodschap op de cd, een lief praatje en n foto! N heel tevreden meisje weer mee naar huis, nagenietend in de auto van de cd!
Arjen
Kinga, wat een inspirerend en prachtig concert. Je hebt mij diep geraakt en vele voor jou zo belangrijke liedjes zijn voor ons ook toepasbaar Op handen gedragen wow!! En dan zingen met je zussen. Fantastisch. dank jewel
Hanneke
Heel erg genoten van het concert. Ik hsd het niet willen missen. Wat een mooie stem en wat ben je veelzijdig.
Doortje
Wat een bijzonder voorrecht was het om bij dit concert te kunnen zijn, wat hebben we genoten! wat zijn we ook onder de indruk van wat Kinga met alle andere muziekanten ten gehore bracht, prachtig, ontroerend. heel veel dank, shalom...
Hans
Een avond van liefde van en voor Kinga
Sylvia En Ruud
Deze avond was verrassend en mooi en een achtbaan van emoties. Wij waren er van onder de indruk en hebben genoten.
Ienke
Wat een talenten heb je Kinga. Je enorme veelzijdigheid kwam op verrassende wijze tevoorschijn. Bijzonder wat je deelde, eerlijk maar in balans. Dat je weer kracht krijgt voor vanavond. Sterkte met alles wat er is.
Gerda En Evert
Wat een prachtig concert en ook de jazz en Engels talige liederen wat een zegen om zo'n talent te zijn Ga met God
Edward
Heel mooi concert met fijne verbondenheid met publiek. Het Jazz nummer was super goed uitgevoerd. De hele avond genieten Top!
Jan Koos
Samen met m'n dochter heb ik genoten. Ik vond het verrassend en super gaaf dat je helemaal jezelf bent en je ook zo bescheiden opstelt, maar ook je HEER dankt voor al je zegeningen.GAAF! Dank je wel.
Elien
Ik heb genoten van dit prachtige concert!
Jacqueline <3
Wat een prachtige avond, niet in woorden te omvatten. Zal het proberen: Zo ontroerend, recht uit het hart, warm en oprecht. Mooi en komische dan heb ik over de muziek nog niets gezegd, fantastisch wat een toewijding. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Ook jij lieve Kinga bent altijd welkom.
Afke
Wat een bijzondere ontroerende avond. Met je mooie stem en al die heel persoonlijke liedjes. We waren er stil van. Wat mooi en dapper om zo die vreselijk moeilijke weg van loslaten te gaan. Mag onze Hemelse Vader jou, je man en kinderen daar vanavond nog een keer maar ook de komende tijd daar zijn kracht en vrede voor blijven geven.
Sjaak
Kkwaliteit en persoonlijk en mede daarom indrukwekkend concert, en wat toch een vocaliste, mooi om haar in deze setting te horen. Kippenvel.
Yvonne
Kinga en band, bedankt voor een mooi en ontroerend concert! Het was duidelijk dat jullie erg genoten van het zingen en spelen. Geniet daar vanavond ook nog van!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!