Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hans
Een avond van liefde van en voor Kinga
Annet
Kinga en band het was een prachtige avond. De mix van de verschillende liederen was erg mooi en wat een geweldig mooie stem heb je toch. De begeleiding was ook top! Veel kracht en zegen voor vanavond gewenst en voor de toekomst!
M-G&P-J
Talenten zijn gegeven om ze te gebruiken. Wij zijn dankbaar dat je ze gebruikt en dat ze vruchten dragen. Je bent een gezegend mens. Alle eer aan Hem!
Lenie
Wat voeg ik nog toe aan al de mooie reacties? Ik kan maar 1 ding zeggen , verwondering en bewondering!
Ina
Ontroerende liederen gehoord. Mooie, inspirerende teksten. En wat een prachtige stem. Ook dank aan de muzikanten. Een concert dat in je gedachten blijft.
Afke
Wat een bijzondere ontroerende avond. Met je mooie stem en al die heel persoonlijke liedjes. We waren er stil van. Wat mooi en dapper om zo die vreselijk moeilijke weg van loslaten te gaan. Mag onze Hemelse Vader jou, je man en kinderen daar vanavond nog een keer maar ook de komende tijd daar zijn kracht en vrede voor blijven geven.
Marjolein En Roswietha
Mijn tweelingzus en ik vonden jouw humor echt als de onze! We hebben moeten lachen in ons vak (daardoor vielen we een beetje op;-)! Je nuchtere opmerkingen die af en toe door de bocht vlogen werd zeer gewaardeerd! Maar ook je oprechtheid! Genoten van je stem, de gehele avond. En het mooiste was: je stond precies tussen de lichten van engelen-vleugelen. Wouw!!! Kippenvel...
Hanneke
Heel erg genoten van het concert. Ik hsd het niet willen missen. Wat een mooie stem en wat ben je veelzijdig.
Dini En Marinke
Bijzonder om zo persoonlijk bij het muzikale leven van Kinga betrokken te mogen zijn. Samen met m'n dochter vol verwondering genoten en geluisterd naar een prachtige stem met mooie liederen
Hans V.
Wat kan ik er nog aantoevoegen: ja mooie avond voor herhaling vatbaar maar dan met kinga EN HAAR ZUSSEN! Kinga GA met GOD! sterkte voor je gezin!! Wat zal het een gemis zijn als JIJ er niet meer bent! Pijn in mijn hart! GELUKKIG kan ik naar de c.d.luisteren!!
Wilma
We hebben een fijne avond gehad. Gevarieerde programma. Ook de muziek was prachtig. Cello , klarinet, viool arcordeon, etc. Super!!
Carina
Ontzettend mooie avond gehad! Veel kippenvel momenten. Wat heeft ze toch een mooie stem! En Chat super!
Coen
Het was een ontroerend en oprecht optreden waarin door Kinga met zuivere zang en kwetsbare teksten intimiteit met het publiek gedeeld werd.
Janny
Genoten van een prachtig concert,geweldige muzikanten en een bijzonder getalenteerde vrouw en mooi mens KINGA.
Nanda
Met mijn dochtertje Quinty van 10 naar Kinga geweest, haar grote idool, wat heeft ze genoten! En achteraf was er nog een korte ontmoeting met persoonlijke boodschap op de cd, een lief praatje en n foto! N heel tevreden meisje weer mee naar huis, nagenietend in de auto van de cd!
Doortje
Wat een bijzonder voorrecht was het om bij dit concert te kunnen zijn, wat hebben we genoten! wat zijn we ook onder de indruk van wat Kinga met alle andere muziekanten ten gehore bracht, prachtig, ontroerend. heel veel dank, shalom...
Jacqueline <3
Wat een prachtige avond, niet in woorden te omvatten. Zal het proberen: Zo ontroerend, recht uit het hart, warm en oprecht. Mooi en komische dan heb ik over de muziek nog niets gezegd, fantastisch wat een toewijding. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Ook jij lieve Kinga bent altijd welkom.
Hinke
Het was fantastisch om erbij te mogen zijn! Puur en intiem maar vooral inspirerend en bemoedigend!
Andrea
Kinga, we hebben vanaf de eerste minuut tot het laatste nummer genoten van je prachtige liedjes, met je persoonlijke verhalen er bij, bedankt!
Wim Stam
Met name de rustige nummers met inderdaad zoals je zegt met diepere inhoud spraken (mij)enorm aan. Je blijft erg dicht bij jezelf, dat komt goed (en bescheiden) over; goede uitspraak en geweldige stem heb je gekregen; sterkte mbt je ziekte die wonderwel niet overheerst, welk een vertrouwen spreekt uit dat lied IN GODE HANDEN!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!