Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marjolein En Roswietha
Mijn tweelingzus en ik vonden jouw humor echt als de onze! We hebben moeten lachen in ons vak (daardoor vielen we een beetje op;-)! Je nuchtere opmerkingen die af en toe door de bocht vlogen werd zeer gewaardeerd! Maar ook je oprechtheid! Genoten van je stem, de gehele avond. En het mooiste was: je stond precies tussen de lichten van engelen-vleugelen. Wouw!!! Kippenvel...
Henk
Een voorrecht om te luisteren, Prachtige, songs met teksten die je raken
Nanda
Met mijn dochtertje Quinty van 10 naar Kinga geweest, haar grote idool, wat heeft ze genoten! En achteraf was er nog een korte ontmoeting met persoonlijke boodschap op de cd, een lief praatje en n foto! N heel tevreden meisje weer mee naar huis, nagenietend in de auto van de cd!
Doortje
Wat een bijzonder voorrecht was het om bij dit concert te kunnen zijn, wat hebben we genoten! wat zijn we ook onder de indruk van wat Kinga met alle andere muziekanten ten gehore bracht, prachtig, ontroerend. heel veel dank, shalom...
Rome
Heel mooi, wel jammer dat het zo anders was dan met Sela.
Freek
Zo'n magistrale stem. Prachtige teksten. Levenslust in balans met realistische levensverhalen. Wow Kinga, wat heb je me (opnieuw) geraakt. Dank je wel!
Elien
Ik heb genoten van dit prachtige concert!
Heleen
Bijzonder,we hebben een engel gehoord vanavond en ze klinkt voor altijd in m'n hart,de liefde wint,God is er!!!
Monique Zweep
Kinga we houden van jou en van je stem!
Otto
Prachtig wat een mooi concert, ik vind het knap van Kinga om zo'n avond vol te zingen. Mooie stem en de begeleiding was erg goed.
Ella
Een geweldig concert gehad! Wat een gave die stem. Erg indrukwekkend om haar zulke persoonlijke teksten te horen zingen.
Sylvia En Ruud
Deze avond was verrassend en mooi en een achtbaan van emoties. Wij waren er van onder de indruk en hebben genoten.
Wilma
Prachtig concert. We hebben erg genoten.
Wiljanne
Mogen genieten van een prachtig, hartverwarmend, concert met prachtige teksten die je raken diep van binnen. Kinga je bent een mooi, open en inspirerend mens. Iemand waar mensen een voorbeeld van kunnen nemen.
Lenie
Wat voeg ik nog toe aan al de mooie reacties? Ik kan maar 1 ding zeggen , verwondering en bewondering!
Elise En Jan
Wat hebben we genoten! Ik denk dat dat alles zegt! Wat kan je prachtig zingen... Wat een Godsgeschenk!
Annet
Kinga en band het was een prachtige avond. De mix van de verschillende liederen was erg mooi en wat een geweldig mooie stem heb je toch. De begeleiding was ook top! Veel kracht en zegen voor vanavond gewenst en voor de toekomst!
Jaco En Karin
Een ongelooflijke veelzijdige stem en wat een power. Zo open en zo persoonlijk en wat een mensenmens ben je Kinga. Inspirerend en opbouwend. We hebben genoten van je optreden van het begin tot het einde.
M-G&P-J
Talenten zijn gegeven om ze te gebruiken. Wij zijn dankbaar dat je ze gebruikt en dat ze vruchten dragen. Je bent een gezegend mens. Alle eer aan Hem!
Hinke
Het was fantastisch om erbij te mogen zijn! Puur en intiem maar vooral inspirerend en bemoedigend!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!