Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Gerda En Jan
Mooi concert, bewogen teksten, maar ook wat luchtiger genre. We hebben Kinga ook van een andere (artistieke) kant leren kennen dan als die van Sela. Vóór de pauze had de instrumentale begeiding wat teveel volume wat ten koste ging van de zang. Na de pauze was dit beter op elkaar afgestemd.
Janny
Genoten van een prachtig concert,geweldige muzikanten en een bijzonder getalenteerde vrouw en mooi mens KINGA.
Sjaak
Kkwaliteit en persoonlijk en mede daarom indrukwekkend concert, en wat toch een vocaliste, mooi om haar in deze setting te horen. Kippenvel.
Ronald
Heerlijk om haar passie van zingen te beleven, hoe veelzijdig ze is. En toch ook zo herkenbaar. Knap gedaan! Genoten van haar zang en liefde voor de mensen om haar heen. Respect
Gerda En Evert
Wat een prachtig concert en ook de jazz en Engels talige liederen wat een zegen om zo'n talent te zijn Ga met God
Hans V.
Wat kan ik er nog aantoevoegen: ja mooie avond voor herhaling vatbaar maar dan met kinga EN HAAR ZUSSEN! Kinga GA met GOD! sterkte voor je gezin!! Wat zal het een gemis zijn als JIJ er niet meer bent! Pijn in mijn hart! GELUKKIG kan ik naar de c.d.luisteren!!
Hanneke
Heel erg genoten van het concert. Ik hsd het niet willen missen. Wat een mooie stem en wat ben je veelzijdig.
Elise En Jan
Wat hebben we genoten! Ik denk dat dat alles zegt! Wat kan je prachtig zingen... Wat een Godsgeschenk!
Rome
Heel mooi, wel jammer dat het zo anders was dan met Sela.
Helene
Bedankt voor de prachtige avond!
Lenie
Wat voeg ik nog toe aan al de mooie reacties? Ik kan maar 1 ding zeggen , verwondering en bewondering!
Jacqueline <3
Wat een prachtige avond, niet in woorden te omvatten. Zal het proberen: Zo ontroerend, recht uit het hart, warm en oprecht. Mooi en komische dan heb ik over de muziek nog niets gezegd, fantastisch wat een toewijding. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Ook jij lieve Kinga bent altijd welkom.
Edward
Heel mooi concert met fijne verbondenheid met publiek. Het Jazz nummer was super goed uitgevoerd. De hele avond genieten Top!
Samuel
Wat een mooi concert, alles was zo mooi met elkaar verweven, muzikanten waren mooi op elkaar afgestemd en je stem Kinga is echt ongekend! ik kan niet wachten op een volgend concert en cd ;-)
Henk
Een voorrecht om te luisteren, Prachtige, songs met teksten die je raken
Carina
Ontzettend mooie avond gehad! Veel kippenvel momenten. Wat heeft ze toch een mooie stem! En Chat super!
Andrea
Kinga, we hebben vanaf de eerste minuut tot het laatste nummer genoten van je prachtige liedjes, met je persoonlijke verhalen er bij, bedankt!
Ina
Ontroerende liederen gehoord. Mooie, inspirerende teksten. En wat een prachtige stem. Ook dank aan de muzikanten. Een concert dat in je gedachten blijft.
Marjolein En Roswietha
Mijn tweelingzus en ik vonden jouw humor echt als de onze! We hebben moeten lachen in ons vak (daardoor vielen we een beetje op;-)! Je nuchtere opmerkingen die af en toe door de bocht vlogen werd zeer gewaardeerd! Maar ook je oprechtheid! Genoten van je stem, de gehele avond. En het mooiste was: je stond precies tussen de lichten van engelen-vleugelen. Wouw!!! Kippenvel...
Freek
Zo'n magistrale stem. Prachtige teksten. Levenslust in balans met realistische levensverhalen. Wow Kinga, wat heb je me (opnieuw) geraakt. Dank je wel!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!