Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Otto
Prachtig wat een mooi concert, ik vind het knap van Kinga om zo'n avond vol te zingen. Mooie stem en de begeleiding was erg goed.
Remco
Lieve Kinga, Wat was het gisteravond toch een gevarieerd programma. Alles was zo zuiver gezongen. Je durfde je kwetsbaar op te stellen, inspirende nummers, getuigenis en je levensloop zijn ook zo oprecht. Werd geraakt door liederen. Je bent een pracht mens. Na afloop neem je ook de tijd voor de mensen. Bedankt, liefs en veel sterkte. Remco van der Priem(H-veld-G-dam)
Marjan
Wat een práchtig concert mocht jij geven Kinga! Ontroerend mooi! En wat goed om te merken waar jij je kracht vandaan haalt. HIJ ís erbij en laat ons nóóit los. Gods Zegen toegebeden Kinga.
Janny
Genoten van een prachtig concert,geweldige muzikanten en een bijzonder getalenteerde vrouw en mooi mens KINGA.
Inge
Fenomenale stem, schijnbaar moeiteloos in alle registers. Ook overige muzikanten indrukwekkend, mooie ondersteunende stemmen, die misschien dan minder professioneel waren, maar ook juist daardoor weer perfect pasten in het pure van de avond. Fijn, fijn!!
Sylvia En Ruud
Deze avond was verrassend en mooi en een achtbaan van emoties. Wij waren er van onder de indruk en hebben genoten.
Hinke
Het was fantastisch om erbij te mogen zijn! Puur en intiem maar vooral inspirerend en bemoedigend!
Erna Elzenaar
De CD is al mooi, maar live......wow!! Geweldig! En hier stond nu even niet de zangeres van Sela, maar de mens Kinga die zo prachtig en ontroerend kan zingen; genoten heb ik, samen met man, broer, zus en schoonzus. Zo heel anders dan een Sela avond. Zooooo mooi! Tot tranen geroerd af en toe....
Elise En Jan
Wat hebben we genoten! Ik denk dat dat alles zegt! Wat kan je prachtig zingen... Wat een Godsgeschenk!
M-G&P-J
Talenten zijn gegeven om ze te gebruiken. Wij zijn dankbaar dat je ze gebruikt en dat ze vruchten dragen. Je bent een gezegend mens. Alle eer aan Hem!
Teus En Henriette Tomassen
Wat een bijzonder mooie avond !! Wij hebben genoten en het ontroerde ons de bijzonder mooie liederen. Het concert had nog wel een uur mogen duren.Deze avond vergeten wij niet meer. BEDANKT !! Gods zegen en nabijheid toegewenst samen met je gezin.
Wim Stam
Met name de rustige nummers met inderdaad zoals je zegt met diepere inhoud spraken (mij)enorm aan. Je blijft erg dicht bij jezelf, dat komt goed (en bescheiden) over; goede uitspraak en geweldige stem heb je gekregen; sterkte mbt je ziekte die wonderwel niet overheerst, welk een vertrouwen spreekt uit dat lied IN GODE HANDEN!
Samuel
Wat een mooi concert, alles was zo mooi met elkaar verweven, muzikanten waren mooi op elkaar afgestemd en je stem Kinga is echt ongekend! ik kan niet wachten op een volgend concert en cd ;-)
Elien
Ik heb genoten van dit prachtige concert!
Jan Koos
Samen met m'n dochter heb ik genoten. Ik vond het verrassend en super gaaf dat je helemaal jezelf bent en je ook zo bescheiden opstelt, maar ook je HEER dankt voor al je zegeningen.GAAF! Dank je wel.
Els
Ontroerend mooi, wat een hoopvolle toekomst hebben wij in Jezus Christus, dat Hij zelfs bij het naderen van de dood volkomen uitkomst kan en zal geven, daar getuigde Kinga zo mooi van! Dank daarvoor!
Lettie
Het was een geweldig concert! We hebben genoten!
Nanda
Met mijn dochtertje Quinty van 10 naar Kinga geweest, haar grote idool, wat heeft ze genoten! En achteraf was er nog een korte ontmoeting met persoonlijke boodschap op de cd, een lief praatje en n foto! N heel tevreden meisje weer mee naar huis, nagenietend in de auto van de cd!
Gerda En Evert
Wat een prachtig concert en ook de jazz en Engels talige liederen wat een zegen om zo'n talent te zijn Ga met God
Carina
Ontzettend mooie avond gehad! Veel kippenvel momenten. Wat heeft ze toch een mooie stem! En Chat super!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!