Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Nanda
Met mijn dochtertje Quinty van 10 naar Kinga geweest, haar grote idool, wat heeft ze genoten! En achteraf was er nog een korte ontmoeting met persoonlijke boodschap op de cd, een lief praatje en n foto! N heel tevreden meisje weer mee naar huis, nagenietend in de auto van de cd!
Erna Elzenaar
De CD is al mooi, maar live......wow!! Geweldig! En hier stond nu even niet de zangeres van Sela, maar de mens Kinga die zo prachtig en ontroerend kan zingen; genoten heb ik, samen met man, broer, zus en schoonzus. Zo heel anders dan een Sela avond. Zooooo mooi! Tot tranen geroerd af en toe....
Mama's En Papa's De Zonnewijzer
Wat ben je toch een prachtmens Kinga! We hebben vol bewondering naar je gekeken en ontzettend genoten van jou liefde voor muziek, je familie en ieder die jou dierbaar is! Prachtige avond gehad, heel veel dank daarvoor :)
Carina
Ontzettend mooie avond gehad! Veel kippenvel momenten. Wat heeft ze toch een mooie stem! En Chat super!
Otto
Prachtig wat een mooi concert, ik vind het knap van Kinga om zo'n avond vol te zingen. Mooie stem en de begeleiding was erg goed.
Jacqueline <3
Wat een prachtige avond, niet in woorden te omvatten. Zal het proberen: Zo ontroerend, recht uit het hart, warm en oprecht. Mooi en komische dan heb ik over de muziek nog niets gezegd, fantastisch wat een toewijding. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Ook jij lieve Kinga bent altijd welkom.
Lenie
Wat voeg ik nog toe aan al de mooie reacties? Ik kan maar 1 ding zeggen , verwondering en bewondering!
Kees
Heel anders dan met Sela, super mooi gezongen.
Saskia
Ik heb genoten en was vaak tot tranen toe geraakt. Bedankt Kinga voor een bijzondere avond.
Ina
Ontroerende liederen gehoord. Mooie, inspirerende teksten. En wat een prachtige stem. Ook dank aan de muzikanten. Een concert dat in je gedachten blijft.
Jan Koos
Samen met m'n dochter heb ik genoten. Ik vond het verrassend en super gaaf dat je helemaal jezelf bent en je ook zo bescheiden opstelt, maar ook je HEER dankt voor al je zegeningen.GAAF! Dank je wel.
Nellinda
Wat bijzonder dat we bij dit concert konden zijn. Prachtig om je andere persoonlijke kant te zien en wat een veelzijdige vrouw ben je. We hebben echt genoten en de CD is nog meer gaan leven. De God van vrede , geeft jouw Zijn zegen...
Margreet
Dank je wel Kinga voor het inkijkje in jou leven. Onze God en Vader is bij jou en je gezin. Hij geeft jullie Zijn zegen.
Hans V.
Wat kan ik er nog aantoevoegen: ja mooie avond voor herhaling vatbaar maar dan met kinga EN HAAR ZUSSEN! Kinga GA met GOD! sterkte voor je gezin!! Wat zal het een gemis zijn als JIJ er niet meer bent! Pijn in mijn hart! GELUKKIG kan ik naar de c.d.luisteren!!
Marjolein En Roswietha
Mijn tweelingzus en ik vonden jouw humor echt als de onze! We hebben moeten lachen in ons vak (daardoor vielen we een beetje op;-)! Je nuchtere opmerkingen die af en toe door de bocht vlogen werd zeer gewaardeerd! Maar ook je oprechtheid! Genoten van je stem, de gehele avond. En het mooiste was: je stond precies tussen de lichten van engelen-vleugelen. Wouw!!! Kippenvel...
Henk
Een voorrecht om te luisteren, Prachtige, songs met teksten die je raken
Wiljanne
Mogen genieten van een prachtig, hartverwarmend, concert met prachtige teksten die je raken diep van binnen. Kinga je bent een mooi, open en inspirerend mens. Iemand waar mensen een voorbeeld van kunnen nemen.
Hans
Een avond van liefde van en voor Kinga
Ibolya
Wat kan ik nog meer toevoegen: het was een ontroerend mooie avond. Heel bijzonder, ik had het niet willen missen!
Janny
Genoten van een prachtig concert,geweldige muzikanten en een bijzonder getalenteerde vrouw en mooi mens KINGA.

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!