Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 9 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Remco
Lieve Kinga, Wat was het gisteravond toch een gevarieerd programma. Alles was zo zuiver gezongen. Je durfde je kwetsbaar op te stellen, inspirende nummers, getuigenis en je levensloop zijn ook zo oprecht. Werd geraakt door liederen. Je bent een pracht mens. Na afloop neem je ook de tijd voor de mensen. Bedankt, liefs en veel sterkte. Remco van der Priem(H-veld-G-dam)
Margreet
Dank je wel Kinga voor het inkijkje in jou leven. Onze God en Vader is bij jou en je gezin. Hij geeft jullie Zijn zegen.
Lettie
Het was een geweldig concert! We hebben genoten!
Wiljanne
Mogen genieten van een prachtig, hartverwarmend, concert met prachtige teksten die je raken diep van binnen. Kinga je bent een mooi, open en inspirerend mens. Iemand waar mensen een voorbeeld van kunnen nemen.
Afke
Wat een bijzondere ontroerende avond. Met je mooie stem en al die heel persoonlijke liedjes. We waren er stil van. Wat mooi en dapper om zo die vreselijk moeilijke weg van loslaten te gaan. Mag onze Hemelse Vader jou, je man en kinderen daar vanavond nog een keer maar ook de komende tijd daar zijn kracht en vrede voor blijven geven.
Coen
Het was een ontroerend en oprecht optreden waarin door Kinga met zuivere zang en kwetsbare teksten intimiteit met het publiek gedeeld werd.
Hinke
Het was fantastisch om erbij te mogen zijn! Puur en intiem maar vooral inspirerend en bemoedigend!
Lenie
Wat voeg ik nog toe aan al de mooie reacties? Ik kan maar 1 ding zeggen , verwondering en bewondering!
Marjolein En Roswietha
Mijn tweelingzus en ik vonden jouw humor echt als de onze! We hebben moeten lachen in ons vak (daardoor vielen we een beetje op;-)! Je nuchtere opmerkingen die af en toe door de bocht vlogen werd zeer gewaardeerd! Maar ook je oprechtheid! Genoten van je stem, de gehele avond. En het mooiste was: je stond precies tussen de lichten van engelen-vleugelen. Wouw!!! Kippenvel...
Annet
Kinga en band het was een prachtige avond. De mix van de verschillende liederen was erg mooi en wat een geweldig mooie stem heb je toch. De begeleiding was ook top! Veel kracht en zegen voor vanavond gewenst en voor de toekomst!
Jacqueline <3
Wat een prachtige avond, niet in woorden te omvatten. Zal het proberen: Zo ontroerend, recht uit het hart, warm en oprecht. Mooi en komische dan heb ik over de muziek nog niets gezegd, fantastisch wat een toewijding. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Ook jij lieve Kinga bent altijd welkom.
Hedie
Het was een prachtig concert, we hebben een bijzondere avond gehad.
Ronald
Heerlijk om haar passie van zingen te beleven, hoe veelzijdig ze is. En toch ook zo herkenbaar. Knap gedaan! Genoten van haar zang en liefde voor de mensen om haar heen. Respect
Monique Zweep
Kinga we houden van jou en van je stem!
Sjaak
Kkwaliteit en persoonlijk en mede daarom indrukwekkend concert, en wat toch een vocaliste, mooi om haar in deze setting te horen. Kippenvel.
Jan Koos
Samen met m'n dochter heb ik genoten. Ik vond het verrassend en super gaaf dat je helemaal jezelf bent en je ook zo bescheiden opstelt, maar ook je HEER dankt voor al je zegeningen.GAAF! Dank je wel.
Erna Elzenaar
De CD is al mooi, maar live......wow!! Geweldig! En hier stond nu even niet de zangeres van Sela, maar de mens Kinga die zo prachtig en ontroerend kan zingen; genoten heb ik, samen met man, broer, zus en schoonzus. Zo heel anders dan een Sela avond. Zooooo mooi! Tot tranen geroerd af en toe....
Andrea
Kinga, we hebben vanaf de eerste minuut tot het laatste nummer genoten van je prachtige liedjes, met je persoonlijke verhalen er bij, bedankt!
Elien
Ik heb genoten van dit prachtige concert!
Inge
Fenomenale stem, schijnbaar moeiteloos in alle registers. Ook overige muzikanten indrukwekkend, mooie ondersteunende stemmen, die misschien dan minder professioneel waren, maar ook juist daardoor weer perfect pasten in het pure van de avond. Fijn, fijn!!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!