Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Pinkster­­conferentie Opwekking 2021

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De organisatie zet rondom de digitale conferentie in op het laten ontstaan van lokale pinkster­vuurtjes door heel Nederland. Opwekking zal het organiseren hiervan ondersteunen door o.a. thuis­pakketten, die allerlei materialen bevatten om samen de Pinkster­conferentie te beleven.

Ook voor groepen, zoals gemeenten, kringen en campings is materiaal beschikbaar en wordt de mogelijkheid geboden om voor een deel het weekend­programma zelf samen te stellen. Op de zondagmorgen hoopt Opwekking met zoveel mogelijk mensen en kerken samen online het avondmaal te vieren. De gevulde avond­maals­cupjes zijn onderdeel van het thuispakket.

Agenda


Conferenties Opwekking

Opwekking

De jaarlijkse gezinsconferentie is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren