Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Christian Verwoerd: U Alleen (videoconcert)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Dit live videoconcert geldt tevens als vervanging voor het afgelaste tourconcert in Veenendaal op 12 september. Bestellers die hiervoor entreekaarten hadden gereserveerd, krijgen automatisch toegang tot het videoconcert.

Christian Verwoerd presenteert tijdens dit videoconcert, samen met voltallige band, zijn nieuwste album 'U Alleen'! Het album bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied.

Tijdens het videoconcert, vanaf een mooie locatie, word je meegenomen in de verhalen achter de liedjes en kun je thuis meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem.

Exclusieve toegang tot concert
Je krijgt na reserveren een bevestigingsmail met de link naar je reservering. Op de reserveringspagina wordt de video aangeboden. Lukt het niet om op 12 september te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.