Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Trinity Wereldwijs: De Grote Familie tour

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De mannen van Trinity brengen onder de naam ‘Trinity Wereldwijs’ familiemuziek uit en brachten in 2021 hun eerste album ‘Een Grote Familie’ uit. Positieve vibes waar je nu, in quarantaine-tijd, van opleeft en waar jong en oud van genoten tijdens de 'Eén Grote Familie tour' in de herfstvakantie. De mannen keren in het voorjaar terug met nieuwe concerten.

Trinity Wereldwijs
Toen we bij het woord 'corona' alleen nog maar aan Mexicaans bier dachten begon Trinity aan dit avontuur samen met hun gezinnen en vrienden. In een groot huis net over de grens namen ze de basis op voor de nieuwe liedjes. ‘Muziek voor onderweg door het leven’, vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band. ‘En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol. Het wordt de soundtrack van je bestaan’.

Coronamaatregelen
Let op: de coronamaatregelen voor dit voorjaar zijn nog niet bekend, maar houd er rekening mee dat je een coronatoegangsbewijs nodig hebt via de CoronaCheck app of op papier. Meer informatie over hoe je dit regelt vind je op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

Agenda


Trinity Concerten Trinity Wereldwijs

Trinity Wereldwijs

Onder de naam 'Trinity Wereldwijs' lanceert de band Nederlandstalige familiemuziek. Het eerste album 'Een Grote Familie' is in januari verschenen, in het najaar volgt een tour in de herfstvakantie.