Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Tentconcert met LEV

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Onder een sfeervol verlichte stretchtent genieten van een akoestisch concert van de band LEV, dat klinkt toch heerlijk! Zing mee en geniet van de nummers en luister naar de verhalen van Freek en Liesbeth. ‘Aanbidding is handen gevouwen en handen uit de mouwen’, aldus Freek. Tijdens het tentconcert vertellen Freek en Liesbeth je meer over hoe zij dit toepassen in hun leven.

Tijdens deze herfsteditie zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar dit concert? Voor dit leuke avondje uit zijn beperkte kaarten beschikbaar, dus reserveer je plekje op tijd.

Freek en Liesbeth zijn ambassadeur van Compassion en spelen met LEV door heel het land. Als band schrijven ze hun eigen muziek en hebben ze al meerdere albums uitgebracht, waaronder ‘Dansen in de regen’ en ‘Morgen dans je weer’.

Programma Compassion Café pop-up edition:
11 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten LEV
12 november (19.00 en 21.00 uur): Tentconcerten Matthijn Buwalda
13 november (13.30 uur): High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
13 november (19.30 uur): Aanbiddingsconcert Eline Bakker, Sharon Kips en Gilbert Thera

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.


LEV Compassion Café: pop-up edition

Compassion Café: pop-up edition

Wegens succes een nieuwe editie van Compassion Café: pop-up edition! Genieten van de woordkunsten van Matthijn Buwalda, een intiem concert met de band LEV, de high tea met een boodschap met Sifra Bekx en Danielle Rebel of een aanbiddingsconcert onder een sfeervolle stretchtent met Eline Bakker en Sharon Kips. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij het Compassion pop-up café. “Dit was echt een avondje uit!” of “Bijzonder fijn om weer samen God te aanbidden.” zijn reacties op de vorige editie in Surhuisterveen.