Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Tentconcert Matthijn Buwalda

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Stel je een stretchtent voor met sfeerverlichting, vuurkorven, muziek en verhalen van Matthijn Buwalda. Een klein en intiem concert met bekende en nieuwe nummers waarbij je kunt genieten van de bijzondere woordkunsten van Matthijn. Natuurlijk kunnen de verhalen en gedachten achter de nummers van Matthijn niet ontbreken. Heb jij een vraag die je Matthijn altijd al hebt willen stellen? Zorg dat je erbij bent en stel je vraag tijdens het concert.

Tijdens deze herfsteditie van het Compassion Cafe: pop-up edition zorgen wij voor de warme chocolademelk met slagroom, de kleedjes en marshmallows bij de vuurkorven. Wie neem jij mee naar dit concert? Voor dit leuke avondje uit zijn beperkt kaarten beschikbaar, dus reserveer je plekje op tijd.

Matthijn Buwalda speelt graag eigen geschreven liedjes en weet mensen te inspireren met zijn pakkende teksten. Naast de theatertours heeft hij verschillende albums uitgebracht, waaronder ‘Rechtop mens’ en ‘Hotel de hoop’. Het nieuwste nummer van Matthijn heet ‘Altijd weer licht’.

COVID maatregelen
Tijdens de programma’s volgen we alle op dat moment geldende corona maatregelen. Enkele dagen voor het evenement krijg je een mail met meer informatie over onder andere parkeren en aankomsttijden.