BAM Congres 2022

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De moedige ondernemer - BAM in turbulente tijden

Deze tijd vraagt om moedige ondernemers. Ondernemers die perspectief zien, stappen zetten en vasthouden: Gary Ginter (VS) houdt vast aan zijn roeping om schone energie op de markt te brengen; theoloog Samuel Wells (VK) ziet in ondernemerschap perspectief voor de toekomst van de Kerk. Wereldwijd én in Nederland integreren mensen business en missie. Door de voorbeelden heen hoor je op het BAM Congres hoe God werkt, je ontmoet gelijkgestemden en krijgt praktische en geestelijke handvatten. Dat geeft hoop en moed.

Programma donderdag, donderdagavond & vrijdag
Op donderdag staat missiegericht ondernemen centraal met in de avond een Dragon’s diner en pitches. Op vrijdag hoor je hoe business ‘de kerk binnenste buiten kan keren’. We moedigen aan om het hele congres bij te wonen; zowel ondernemers alsook vertegenwoordigers vanuit kerk, NGO en onderwijs. Dit omdat we de roeping van ondernemerschap willen bevestigen in het hele Lichaam van Christus. Aanmelding is ook mogelijk voor diverse dagdelen. Kijk voor meer informatie op de congreswebsite.

Programmatijden
- Donderdag dagprogramma van 9:00 – 18:00 uur
- Donderdag avondprogramma van 18:00 – 21:00 uur
- Vrijdag dagprogramma van 8:30 – 17:30 uur

Korting voor speciale doelgroepen:
- 25% korting voor vertegenwoordigers kerk, NGO & onderwijs. Gebruik daarvoor de kortingscode KORBAM22 in het reserveringsformulier
- 50% korting voor studenten: gebruik daarvoor code STUBAM22.