BAM Congres 2023

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Aan de slag met de P’s van BAM: People, Planet, Profit, Pneuma

Het Business as Mission Congres inspireert om aan de slag te gaan!

Laat je inspireren door moedige ondernemers die met overtuiging met People, Planet, Profit, Pneuma aan de slag zijn. Zoals Tiemen van Dijk, die zich richt op de bloei en groei van de 2000 people bij Visscher-Caravelle. Of neem Doen-Denker Martin Schuurman, die zich inzet voor planet en een rechtvaardiger verdeling van profit. Kom en hoor van internationale gasten, zoals Mike Baer, hoe BAM-bedrijven wereldwijd invulling geven aan de P’s. Dat alles geïntegreerd met pneuma, zo vertelt Bill Job hoe hij leerde om de Here God meer ruimte te geven in zijn bedrijfsvoering.

Wereldwijd én in Nederland integreren mensen business en missie. Op het BAM Congres hoor je hoe dat werkt, ontmoet je gelijkgestemden en krijg je praktische en geestelijke handvatten.

Programma donderdag & vrijdag

Op donderdag aandacht voor denkbeelden rondom een rechtvaardiger economie, lokale en internationale BAM-voorbeelden met aansluitend Lion’s Den diner en netwerkavond met pitches. Op vrijdag staat het mensgerichte centraal: het bouwen van een teamspirit en hoe ondernemerschap mensen perspectief kan bieden: zowel ver weg, alsook dichtbij in onze eigen steden en dorpen. Kijk voor meer informatie op de website www.businessasmission.nl/bamcongres2023/.