Pelgrimsretraite

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Verwonder je over de weg tijdens deze 3-daagse pelgrimage rond Klooster Nieuw Sion

Pelgrimeren is... op weg zijn. Naar jezelf, naar God, naar het onbekende. Onderweg doe je ervaringen op. In de ontmoetingen met je medepelgrims, met jezelf en met de natuur. In deze driedaagse pelgrimage staat verwondering centraal. Hoe kunnen we ons openstellen voor het leven; en wat gebeurt er dan?

Begeleiding

De pelgrimage wordt begeleid door Dick Dekker. Hij begeleidde pelgrimsretraites op diverse plekken in Nederland. Dick woont op Nieuw Sion. Over pelgrimeren zegt hij: we zijn mensen van de weg, van dé Weg. In beweging zijn, open staan voor het nieuwe, onbevangenheid, loslaten: belangrijke constanten op onze levensweg.

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.Uitgelicht

Pelgrimsretraite voor jongeren

Even aan niets anders denken dan je ene voet voor de andere zetten. Andere jongeren ontmoeten en een stukje met elkaar optrekken. Laat je inspireren tijdens deze pelgrimsretraite op Klooster Nieuw Sion!

Retraitedag 'Ondernemen vanuit christelijke inspiratie'

Ben je ondernemer en wil je werken vanuit christelijke inspiratie? Welkom op deze retraitedag in Klooster Nieuw Sion!

Meerdaagse leergang Betekenisvol Leven

Deze leergang op Klooster Nieuw Sion is een ontdekkingstocht van 3 dagen (2 dagen + terugkomdag) naar een meer betekenisvol leven. Het programma is interactief en mede gebaseerd op wijsheidstradities, de regel van Benedictus en het boek PACE van Bob Jan Schoot Uiterkamp.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833