Pelgrimsretraite

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Verwonder je over de weg tijdens deze 3-daagse pelgrimage rond Klooster Nieuw Sion

Pelgrimeren is... op weg zijn. Naar jezelf, naar God, naar het onbekende. Onderweg doe je ervaringen op. In de ontmoetingen met je medepelgrims, met jezelf en met de natuur. In deze driedaagse pelgrimage staat verwondering centraal. Hoe kunnen we ons openstellen voor het leven; en wat gebeurt er dan?

Begeleiding

De pelgrimage wordt begeleid door Dick Dekker. Hij begeleidde pelgrimsretraites op diverse plekken in Nederland. Dick woont op Nieuw Sion. Over pelgrimeren zegt hij: we zijn mensen van de weg, van dé Weg. In beweging zijn, open staan voor het nieuwe, onbevangenheid, loslaten: belangrijke constanten op onze levensweg.

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.Uitgelicht

Retraitedag Christelijke meditatie

Voor wie verlangt naar rust en verbinding met jezelf, de ander en God: voel je welkom op de retraitedag Christelijke meditatie op Klooster Nieuw Sion.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833