Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Gastenhuis Klooster Nieuw Sion

Ervaar rust en ruimte tijdens een verblijf in het gastenhuis van Klooster Nieuw Sion.

Sacrale Dans - Meditatief bewegen

Voel je welkom om op Klooster Nieuw Sion kennis te maken met Sacrale Dans, en een moment van van meditatie, bezinning en inspiratie mee te maken.

Droommeerdaagse Klooster Nieuw Sion

Tijdens deze Droommeerdaagse op Klooster Nieuw Sion krijg je onder meer handvatten om je eigen dromen te onderzoeken en ervaar je hoe je samen in een groep dromen kunt onderzoeken.

Kloosterfestival Winter-editie

Wil je Oud & Nieuw op een bijzondere manier beleven? Je bent welkom op het Kloosterfestival (Winter-editie) op Klooster Nieuw Sion.

Themadag Benedictijns leiderschap

Themadag op Klooster Nieuw Sion voor iedereen die stil wil staan bij leidinggeven aan zijn of haar leven, naar de leefregel van Benedictus.

Retraite 'Geloof en de wetenschap'

In deze retraite over grote levensvragen onderzoek je met Cees Dekker en Emanuel Rutten wat geloof en de wetenschap daarover te zeggen hebben.

Gezonde leefstijl retraite

Een thema-retraite om je gezondheid een boost te geven en inspiratie op te doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Workshop Tikva op Klooster Nieuw Sion

Tijdens een Tikva-les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Kloosterfestival Zomer-editie

Klooster Nieuw Sion nodigt je uit voor het zomerse Kloosterfestival!

Koorvesper

Een koorvesper op Klooster Nieuw Sion is een eenvoudige dienst, waarin we luisteren naar het gezongen Woord, een korte overdenking en samen bidden.

Over Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Agenda

Historie