EO-Jongerendag

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z’n kop kan zetten!

De kaartverkoop is gestart! Reserveer nu je tickets. Je kunt ook doneren als je de EO-Jongerendag mogelijk wil blijven maken (zie onder).

Ontdek samen met 15.000 andere jongeren het goede nieuws dat Gods liefde voor iedereen is en hoe je die boodschap kunt delen met anderen. Bestel nu je tickets en dan zien we elkaar op 1 juni 2024 in Ahoy! En...nog een leuk extraatje: je kunt bij je ticket als eerste in Nederland de nieuwste Jongerenbijbel bestellen. Deze kun je ophalen tijdens de EO-Jongerendag.

De ticketprijzen voor de EO-Jongerendag zijn laag, zodat deze dag toegankelijk is voor alle jongeren in Nederland. We kunnen het evenement alleen organiseren dankzij de steun van veel mensen, kerken en bedrijven.

Steun de EO-Jongerendag

Doneer

Geef 15.000 jongeren de kans om Gods liefde te ervaren. Doneer zodat de EO-Jongerendag ook na dit jaar kan blijven!

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

EO-Jongerendag

Ieder jaar komen tienduizenden jongeren uit het hele land bij elkaar voor de EO-Jongerendag om elkaar te ontmoeten en samen hun geloof te beleven. Het programma bestaat uit o.a. sprekers en artiesten.