Retraite Actief Reis Sauerland

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Je kent het vast wel: het verhaal van die twee Emmaüsgangers die op weg waren, terwijl Jezus een tijdje met hen opliep. Ze herkenden Jezus niet. Maar nadat Jezus zich aan hen had bekendgemaakt, zeiden ze tegen elkaar: was ons hart niet brandend in ons? (Lukas 24: 32). Wat is jouw verlangen waarmee je op weg bent? Zie jij ook uit naar ontmoetingen die er toe doen, die je vreugde geven?

Tijdens deze retraite nodigen we je uit na te denken over hoe je op weg bent, wat jou drijft, welk verlangen. We lezen in een verzameling ‘Pelgrimsliederen’, uit het boek van de Psalmen.

Daarnaast zijn we actief in het mooie Sauerland. Onze accommodatie ligt even buiten Winterberg, in het kleine plaatsje Küstelberg. Van hieruit wandel je mooi naar de Schlossberg of het Bonifatiuskruis. In dit aantrekkelijke gebied bij onze oosterburen is genoeg te zien en te beleven! Winterberg is gemakkelijk bereikbaar en een bezoek waard. Een uitstapje naar de grootste druipsteengrot in Sauerland mag niet ontbreken.

Er is veel mogelijk deze week en jij zelf hebt de vrijheid hierin een keus te maken. Op zoek naar de juiste balans in bezinning, rust en activiteit. Bijkomend voordeel: het Sauerland is niet ver weg!

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Schotland

Ga mee naar een plek waar je helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Retraite Pelgrim Reis Ierland

Een 7-daags avontuur per trein, boot én te voet over een van de pelgrimspaden in Ierland.

Retraite Actief Reis Noorwegen

Laat je inspireren door het prachtige landschap op deze retraitereis. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Retraite Creatief Reis Wales

Geniet een week lang van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales en Gods persoonlijke boodschap voor jou: jij bent approved!

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Op retraite met Kees Postma: ontspannen, lichtvoetig en met een dosis humor. Zoals in zijn gelijknamige boek: 'De Retraite'.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833