Thrive Retreat - Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder!

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder! - OOK: de missie van THRIVE! Wij zijn er klaar voor, jij OOK?

Van 15 t/m 17 november 2024 vindt Thrive Retreat plaats. Thrive is een bijzonder effectieve retraite waarin we, gedurende een lang weekend, ruimte bieden om vanuit Gods liefde te groeien en te ontwikkelen in identiteit zoals God ons bedoeld heeft. Leugens in ons denken maken het soms moeilijk om de waarheid van God over onszelf te ontvangen en van daaruit te leven. Door middel van lessen uit Gods woord en oefeningen kunnen we deze leugens aan het licht brengen en vernieuwd worden in ons denken waardoor we vrij en krachtig in het leven kunnen staan, ofwel ''Thriven''.

Thrive Retreat is geschikt voor alle leeftijden vanaf 18+! De sprekers zijn: Janneke Konz, Marjan van der Plas, Riek Brinksma. Bij Thrive gaan we op diverse manieren aan de slag met onderstaande thema's:

Truth: Weten wie je bent in Gods ogen

Heart: Wat drijft en wat blokkeert jou?

Restoration: Gaan voor vernieuwing en groei

Identity: Sterk door wie je bent in Christus

Value: Kind van de Allerhoogste

Empowering: Krachtig staan en krachtig gaan

Info

Op vrijdag 15 november start het programma om 13.00uur met lunch. Op zondag 17 november is het weekend afgelopen om 19.00uur, na een gezamenlijke avondmaaltijd.

Thrive zorgt voor studiemappen met daarin ruimte voor aantekeningen en al het andere studiemateriaal dat je nodig hebt voor de retraite. De hele retraite is inclusief maaltijden en een eigen kamer met douche en toilet. Beddengoed en handdoeken hoef je niet zelf mee te nemen, dit is allemaal aanwezig.

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Rafael Nederland

Rafaël Nederland is een landelijke denominatie, waarbij bijna veertig gemeenten zijn aangesloten. Het is een beweging waarin de aangesloten gemeenten en hun leiders samen optrekken om elkaar te bemoedigen en ondersteunen en samen in de missie van God te staan in ons land en daarbuitenUitgelicht

Rafaël Nederland Toerustingsdag

Annieke Voogt is psychiater op een acute opname afdeling van een GGZ instelling en zal op deze Toerustingsdag over verschillende ziektebeelden en kwetsbaarheden uitleg geven. Deze dag is bedoeld om iedereen binnen de kerk, die hier direct of indirect mee te maken heeft, handvatten aan te reiken en toe te rusten hoe hiermee om te gaan zodat ieder zich geliefd en aanvaard weet en we naast mensen kunnen gaan staan in al hun kwetsbaarheid.

Rafa Young Weekend 2024

Het komende Rafa Young Weekend staat het thema “Redeemed” centraal. We willen dit onderwerp samen uitpluizen, ontdekken wat God voor ons heeft in deze tijd en van Hem horen hoe wij een onderdeel mogen zijn van Zijn briljante plan!

Rafael Nederland

Rafaël Nederland is een landelijke denominatie, waarbij bijna veertig gemeenten zijn aangesloten. Het is een beweging waarin de aangesloten gemeenten en hun leiders samen optrekken om elkaar te bemoedigen en ondersteunen en samen in de missie van God te staan in ons land en daarbuiten


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833