Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Trainingen

Global Leadership Summit 2021

De Global Leadership Summit wordt dit jaar in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Workshop Kapittelen

Maak tijdens deze maandelijkse workshop kennis met Kapittelen: een instrument om met een groep te komen tot leefregels (afspraken) in samenwerken en samen leven.

Benedictijns leiderschap

De maandelijkse themadag 'Benedictijns Leiderschap' op klooster Nieuw Sion is voor iedereen die eens stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar persoonlijk leven, naar de leefregel van Benedictus.

Retraitedag Stilte beleven

Neem op klooster Nieuw Sion een dag voor jezelf waarin je ├ęcht even afstand kunt nemen van alle drukte, dagelijkse beslommeringen en overdaad aan prikkels.

Driedaagse stilteretraite

De meerdaagse stilteretraite op klooster Nieuw Sion, in april en juni, is een uitgelezen gelegenheid om het eigen innerlijk leven aandacht te geven.

Individuele gezonde leefstijl retraite

De gezonde leefstijl retraite in februari is coronaproof en wordt ingestoken als individuele retraite. Gun jezelf een paar dagen rust en bezinning in Klooster Nieuw Sion, tijdens deze retraite die eens per kwartaal wordt georganiseerd.

Christelijke coaching: Dag van Rust

Je ervaart veel druk en mist focus. Je komt te weinig aan jezelf toe. De Dag van Rust helpt je om kalmer te leven.

Agenda

Historie