Deventer

Gastenhuis Nieuw Sion

Wil je even tot rust komen in de stilte van Klooster Nieuw Sion? Dat kan door één of meerdere nachten te verblijven in het gastenhuis.

Workshop Kapittelen

Maak tijdens deze maandelijkse workshop kennis met Kapittelen: een instrument om met een groep te komen tot leefregels (afspraken) in samenwerken en samen leven.

Dagworkshop Wortelen

Het boek 'Wortelen' van Anselm Grün is de inspiratiebron voor deze dagworkshop op Klooster Nieuw Sion.

Gezonde leefstijl retraite

Gun jezelf een paar dagen rust en bezinning in Klooster Nieuw Sion, tijdens deze coronaproof retraite die eens per kwartaal wordt georganiseerd.

Benedictijns leiderschap

De maandelijkse themadag 'Benedictijns Leiderschap' op klooster Nieuw Sion is voor iedereen die eens stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar persoonlijk leven, naar de leefregel van Benedictus.

Kloostercamping Nieuw Sion

Veilig op vakantie in eigen land, genietend van de natuur en van een inspirerende omgeving. Het kan deze zomer op Klooster Nieuw Sion bij Deventer.

Driedaagse stilteretraite

De meerdaagse stilteretraite op klooster Nieuw Sion, in april en juni, is een uitgelezen gelegenheid om het eigen innerlijk leven aandacht te geven.

Retraitedag Stilte beleven

Neem op klooster Nieuw Sion een dag voor jezelf waarin je écht even afstand kunt nemen van alle drukte, dagelijkse beslommeringen en overdaad aan prikkels.

Met Trinity het Klooster in

Samen met Trinity een weekend in retraite: dat kan eind augustus op Klooster Nieuw Sion bij Deventer. Voor iedereen die van Trinity houdt en van kloosterlijke inspiratie. Het maakt niet uit of je al eens ergens een kloosterretraite hebt gedaan of dit voor het eerst wilt doen: Trinity neemt je aan de hand mee en laat je proeven van het kloosterleven. In het weekend is voldoende tijd voor rust, bezinning en genieten van de natuur, daarnaast zijn er tal van toffe activiteiten, zoals een Trinity Nacht-Concert, getijdengebeden en vieringen met een Trinity-touch en inspirerende workshops.

Over Deventer


Agenda

Historie