Reserveer nu voor Joke Buis, LEV en Eastville!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 9 september 2017, aanvang 19:30 uur. Locatie: Immanuelkerk in Ermelo.

INFORESERVEER NUSERVICE

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Christengemeente Berea geeft de gospelformatie Greatly Blessed een concert in Ermelo.

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en verzorgt sindsdien maandelijks concerten in Nederland, maar heeft ook in Polen en België opgetreden. In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed. De groep bestaat uit 14 zangers en een uitgebreide band, afkomstig uit het hele land.

Het repertoire dat Greatly Blessed ten gehore brengt, ligt verankerd in de Southern Gospel, eigentijdse Amerikaanse gospel in de stijl van de Gaither Vocal Band. De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. 
Greatly Blessed wil vooral harten raken met een sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten, en het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.

New Wine Zomerconferentie 2017
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017